Bilete Cheia Pierduta: Home Escape Room Board Games - Romania

Cheia Pierduta: Home Escape Room Board Games

Romania, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Prima zi în care poți ieși afară din casă după multă vreme... Te pregătești și vrei să ieși din casă, însă cheia și fratele tău lipsesc. Ai găsit în casă un bilet pe care scrie: „A trebuit să plec repede, sunt la cursuri, nu mă suna!”. În sinea ta știi că el a luat cheia pentru că asta s-a mai întâmplat și în trecut, dar tu ai o cheie de rezervă bine ascunsă, atât de bine că nici nu mai știi codul de la seiful unde e ascunsă. Trebuie să rezolvi toate puzzle-urile și să urmezi indiciile ca să ajungi la cheia pe care ai ascuns-o!

Home escape room - board games este un mod inedit de a petrece timpul acasă. Am creat un joc care să poată fi jucat aproape instant după achiziționare (jucătorii vor primi un e-mail cu un cod de acces în maxim 3 ore de la achiziționare; Codul de acces este unic și poate fi folosit doar de pe dispozitivul de pe care a fost utilizat inițial). Jocul este o experiență unică, cu un scenariu ingenios, cu jocuri logice și puzzle-uri care te vor pune să-ți folosești logica și creativitatea. Tot ceea ce ai nevoie este: o imprimantă color, coli A4, o foarfecă, un creion/pix, laptop/telefon mobil, acces la internet, câteva lucruri de prin casă și dorință de aventură. Îți vei pune mintea la contribuție, îți vei folosi creativitatea și te vei distra în aceste vremuri în care statul în casă este atât de important pentru tine și cei din jur! Te poți juca atât singur, cât și în echipă!

Jocuri din aceeași colecție: Borcanul cu Dulciuri -https://bit.ly/2TJ3HNa și Comoara Ascunsa -https://bit.ly/3c3Jh7X Biletele sunt disponibile în reteaua iaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.