Bilete Cenusăreasa @ Diverta Lipscani - 19 mai, ora 17:00 - Diverta Lipscani

Cenusăreasa @ Diverta Lipscani

Diverta Lipscani, București

duminică, 19 mai, ora 17:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Presale - Pret redus pana Vineri inainte de spectacol

Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
Se achită bilete atât pentru părinti cât și pentru copii.

47,68 lei3708 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Una din cele mai cunoscute povești pentru copii, într-un spectacol muzical cu păpuși!

Avide după bogății, mama vitregă cea rea şi cele două surori leneşe o împiedică pe Cenuşăreasa să ajungă la balul de la palat. În ciuda tuturor piedicilor, va ajunge, pentru că ea este bună şi harnică, frumoasă şi iubită de păsări şi şoricei, ocrotită de Zâna cea Bună.

 

Îmbrăcată într-o rochie albă, de o rară frumuseţe, va merge la balul de la palat într-o caleașcă de aur. Prinţul o-ndrăgeşte îndată, dar Cenuşăreasa dispare la miezul nopţii, pierzându-şi un pantofior. Desigur prinţul, cu ajutorul pantofiorului, o va regăsi şi vor face o nuntă ca-n poveşti şi vor trăi până la adânci bătrâneţi, înconjuraţi de o dragoste binemeritată.

 

Actorii vor da viață personajelor: Cenușăreasa, Prințul, Mama Vitregă, surorile vitrege, păsărelele, șoriceii și Zâna cea bună.

Spectacol de teatru de păpuși recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 de minute

 

Un spectacol pus in scenă in cadrul programului cultural Caravana cu Spectacole @ Diverta Lipscani (Centrul Vechi, Strada Lipscani nr. 30-34, București, Sector 3).

 

Powered by Teatru la Cinema

#caravanacuspectacole

Alte mențiuni:

  • Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet. Se achită bilete atât pentru părinț cât și pentru copii. 
  • Vă rugăm să vă prezentați la locație cu 30 de minute înainte de inceperea spectacolului pentru a vă ocupa locurile preferate.

 

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.