Bilete Cei trei purcelusi @ Grădina Urbană Km0 - 28 mai '22, ora 11:00 - Gradina Urbana Km 0

Cei trei purcelusi @ Grădina Urbană Km0

Gradina Urbana Km 0, București

sâmbătă, 28 mai '22, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cu toţii ştim povestea celor trei purceluși care îşi construiesc case, dar e mult mai amuzant să îi vedem la treabă, să îi punem piedică lupului sau să-l ajutăm să sufle peste case.

Şi asta nu fiindcă am fi răi, ci ca să le arătăm tuturor că graba şi lenea strică treaba şi că, dacă vrei să faci un lucru bun şi durabil, trebuie să îţi pui mintea la contribuţie şi să nu te fereşti de muncă.

Actorii vor da viață personajelor: Cei trei purceluși, Lupul și Povestitorul.

Spectacol LIVE de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

Durata: 45 de minute

Un spectacol pus în scenă în cadrul programului Caravana cu Spectacole la Gradina Urbană Km0 (Strada Batiștei 14, București, Sector1 – în spate la Intercontinental)

Alte mențiuni:

  • Preț bilete: 35 lei – adulți, 35 lei - copii, Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
  • Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatie înainte de începerea spectacolului în funcție de locurile rămase disponibile.

 

Powered by Teatru la Cinema
www.teatrulacinema.ro

#teatrulacinema

#caravanacuspectacole

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.