Bilete Cedry2k Live la Club A - 13 iun '21, ora 20:00 - Moft

Cedry2k Live la Club A

Moft, București

duminică, 13 iunie '21, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Evenimentul se va organiza în conformitate cu normele sanitare în vigoare la data desfășurării.
,,Gata, prieteni! Mi-e dor să comunic, să recit versuri, să vă vad expresiile feței, sa ne unim în duh.... După mai mult de (un nenorocit de) an de pandemie, avem, in sfârșit, libertatea să ne vedem direct. Evident, numai dacă bem un suc sau o bere!" (Cedry2k

Data de 13 Iunie 2021 va fi una memorabiă pentru fanii hip-hop-ului și nu numai.
De la ora 20:00, Club A va găzdui concertul artistului care in 2018 făcea „casa închisă” cu a sa „Școala veche” – Cedry2k.
Biletele au preț unic de 60 de lei, dar sunt, din nefericire, limitate (din cauza restrictiilor impuse de pandemia de Covid-19) la doar 50% din capacitatea locației.

Biletele sunt disponibile în rețeaua iaBilet și în format electronic pe: www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Virtual, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone, Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.

Vă așteptăm! Ieșiți din case! Susțineți artiștii independenți! Doamne, ajută!

Cu toata energia acumulata, convingerile care nu l-au parasit pe artistul obisnuit sa filtreze de mai bine de 2 decenii fenomenele sociale prin sita „caii juste” vor rasuna in Club A, inscriind evenimentul din 13 iunie in seria celor antologice.
Născut în Bucuresti la 19 aprilie 1980, Marius Stelian Crăciun a început să se facă cunoscut sub numele de Cedry2K din ultimii ani ai secolului trecut, remarcându-se ascultătorilor genului Hip-Hop prin subiectele profunde abordate și învățăturile de viață transmise, prin personalitatea timbrului și a liricii complexe.
Tema principala a muzicii sale ramane lupta pentru dreptate, triumful binelui si promovarea adevăratelor valori românești.
Cedry2k reușește adeseori prin versurile sale, crearea ambivalentei, articuland un mod particular de formulare care mizeaza pe echivoc, astfel incat sensul evident imediat sa fie dublat de unul cel mai adesea incomod din punct de vedere social.
S-ar putea spune ca mesajele sale invita intotdeauna la o dezbatere de idei cu care orice spectator pleaca de la concertul - manifest.

Program si reguli de acces '' Cedry2k live la Club A''


In data de 13 Iunie 2021, Cedry2k va concerta pe scena clubului Club A din București (terasa interioara), alături de el urcând pe scenă Pietonu, Eufonic si DJ Mo Fayah

PROGRAM EVENIMENT :

19:00 - Acces public + set DJ Mo Fayah
20:20 - In deschidere: Independentii
20:45 - Concert Cedry2k
22.00 - Închiderea evenimentului

Regulament participare :
Contextul special impus de criza COVID-19 solicită tuturor organizatorilor si participanților reguli speciale pentru participarea la evenimente:

• Accesul în spațiul destinat evenimentului va avea loc cu numai o oră înaintea orei de începere, specificată în programul oficial al evenimentului.
• Vă rugăm să ajungeți din timp pentru a putea parcurge toate procedurile de access și a vă ocupa locurile.
• Purtarea măștii este obligatorie in perimetrul evenimentului atunci cand va deplasati la bar sau la toalete. Dupa ocuparea locului la masa, obligativitatea purtarii mastii încetează.
• Evitați formarea de grupuri mai mari de 6 persoane
• Pastrati biletul pana la terminarea evenimentului.