Bilete Cedry2k lansare nou album ''Scoala Veche" - 15 dec '18, ora 21:00 - Quantic

Cedry2k lansare nou album ''Scoala Veche"

Quantic, București

sâmbătă, 15 decembrie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cei care nu au reusit sa ajunga la lansarea celui de-al 8-lea album solo semnat de Cedry2k au sansa sa il vada din nou in Bucuresti, reeditand concertul tot la Club Quantic, sambata, pe data de 15 decembrie.
Concertul va dura in jur de 3h-4h, alaturi de Cedry2k vor mai urca pe scena Pietonu, atat ca DJ cat si ca MC, Sisu Tudor, Dragonu si probabil si alti artisti apropiati trupei Haarp Cord, pe care ii vom nominaliza in curand.
 
Accesul in sala se va face de la ora 21.00, cand DJ-ii vor incalzi platanele si publicul, concertul urmand a incepe efectiv la ora 23.00 - 23.30. La intrare se vor gasi materiale audio, tricouri si hanorace cu artistii trupei Haarp Cord, dar si alte materiale din colectia ,,Legende Vii".

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.