Bilete Ceapa - 25 ian '20, ora 19:30 - Teatrul Stela Popescu

Ceapa

Teatrul Stela Popescu, București

sâmbătă, 25 ianuarie '20, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cu această nouă producție - "Ceapa" de Aldo Nicolaj, un titlu pe cât de simplu, pe atât de surprinzător, Teatrul Stela Popescu își propune să își adauge în repetoriu o comedie cu note grave.

Piero, un prosper impresar, se hotărăște, cu o luciditate rece, să-și pună capăt vieții sale aparent fericite chiar în momentul ei de apogeu. El se "dezbracă" în fața publicului de rolurile pe care le joacă în propria-i viață, exact așa cum s-ar desface foile unei...cepe. Într-un parcurs teatral presărat cu mult umor, autoironie, dar și cu reflecție amară, soția, amanta, prietenul cel mai bun, secretara, ba chiar și cei doi copii își redefinesc raporturile cu Piero, spre surprinderea acestuia. 
Spectacolul plăsmuit de regizorul Dan Tudor va conține imagini surprinzătoare care îl obsedează și îl urmăresc pe eroul principal, o muzică originală creată pe parcursul repetițiilor de compozitorul Vlaicu Golcea, momente de mișcare expresive atent coregrafiate, precum și un decor funcțional realist, cu multiple posibilități de transformare, semnat de scenograful Corina Gramoșteanu.

 

 

DISTRIBUȚIA :
PIERO DELLA PINEDA Adrian Păduraru 
GIULIA Alexandra Velniciuc
ORESTE Sorin Aurel Sandu
BIANCA Silvia Stanciu
MIMO RASI Cătălin Frăsinescu
LUCIA Ana Maria Ivan
LIZA Irina Cărămizaru
NANDO Cristian Neacșu 
Regia: Dan Tudor 
Scenografia: Corina Gramoșteanu 
Muzica: Vlaicu Golcea

Durată – 1 h 20
Recomandare public 16 +

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.