Bilete Ce vine dupa - 24 ian '20, ora 20:00 - The Temple Social Pub

Ce vine dupa

The Temple Social Pub, București

vineri, 24 ianuarie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ce vine după o despărțire cruntă? Cu ce pansament acoperi rana rămasă? Cu pansamentul tuturor posibilităților, căci nimic nu pare interzis sau suficient de nebunesc când vine vorba de războiul dintre sexe. Nici măcar recăsătorirea cu un animal.

Spectacolul „Ce vine după” ne deschide ușa către tărâmul nebunesc al veșnicului război, acolo unde orgoliile domină, partenerul de viață ajunge să fie un străin, iar dragostea nu are sub nicio formă rolul principal.

Două personaje bine conturate și puternice ne arată cum căsătoria nonconformistă este cea mai bună soluție atunci când cel pe care îl credeai sufletul tău pereche te-a dezamăgit.

Umorul și nebunia sunt ingredientele principale ale acestui show, dedicat tuturor celor pentru care imprevizibilul face diferența.

Oare unde va duce toată această nebunie?

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.