Bilete Cats In The Rain în grădina la Expirat / 04.07 - 4 iul '19, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

Cats In The Rain în grădina la Expirat / 04.07

Expirat Halele Carol, București

joi, 4 iulie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cats In The Rain vin în prima lor vizită la Expirat. Pe terasă.
CATS IN THE RAIN | magic, jazz & lounge 

Miss Tincea – voce
Cătălin Lungu – chitară
Daniel Iliescu – cajon

Susțin concerte-ceremonie: pentru serile în care îți dorești să călătorești departe, în tine, sau în lumile personale, acesta e concertul potrivit! 

Trio-ul propune, prin piesele originale, o introspecție pornită în căutarea catharsisului dar și a întrebărilor vindecătoare; muzica lor conduce într-o lume a semnelor, a dramatisului, a plăcerii devastatoare și a curajului de a ieși la suprafață vieții. Căci undeva trebuie să întâlnim lumina! De la referințe livrești care amintesc de Boris Vian, până la tăria feminină a Juliei Kristeva și încrederea de sine inspirată de tălpile goale ale lui Isadora Duncan; de la papucii orientali ai lui Dhafer Youssef și până la poeticul apăsat din cântecele regelui David... concertele CATS in the RAIN te poartă.

*Cei trei muzicieni sunt parte și din proiectul Loungerie II, membrii colectivului muzical independent Abator Industries., dezvoltând împreună, în ultimii 7 ani varii proiecte sonore care explorează estetic de la muzica experiementală, la jazz-lounge, punk și rock alternativ.

„Muzică introspectivă sau dramatism intimist? Influenţe din jazz sau ambianţă chill-out? Lirică feministă sau meditaţie filosofică? Maria Tănase sau Anton Pann? Referinţe livreşti sau parfum levantin? Întrebări retorice sau false alternative... Cum să defineşti indefinibilul sau cum să încadrezi neîncadrabilul. Cats in the Rain." - Radu Radescu despre muzica celor de la Cats in the Rain 

Piese:

Cats in the Rain – Mockin’ Bird’s Song

https://www.youtube.com/watch?v=OkBWl2L-cUs

Cats in the Rain – Of Clay and Light 
https://www.youtube.com/watch?v=S_nLGAisVVo 

Cats in the Rain – Whiskey Man 
https://www.youtube.com/watch?v=j1Rm7lvZzjE
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.