Bilete Câștigătorii Vocea României: Julie Mayaya, Tiberiu Albu & More - 14 apr '18, ora 19:00 - Beraria H

Câștigătorii Vocea României: Julie Mayaya, Tiberiu Albu & More

Beraria H, București

sâmbătă, 14 aprilie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Te întrebi ce au mai făcut câstigatorii Vocii României?! Show-ul trebuie să continue și în afara concursului, de aceea, Julie Mayaya (Vocea României 2012) și Tiberiu Albu (Vocea României 2014) te invită la un show incendiar, așa cum ai văzut doar la TV, chiar pe scena Berăria H!

Vino și lasă-te purtat în această excursie muzicală cu ajutorul celor mai mari hituri internaționale ale tuturor timpurilor, interpretate într-o manieră excepțională de unele din cele mai bune voci pe care le are România.

Invitați speciali: Mihai Chițu (Vocea României 2013), Cristina Bălan (Vocea României 2015), Teodora Buciu (Vocea României 2016).

Te așteptăm să cântăm împreună! #MusicBringsUsTogether"

--IMPORTANT!!!!--

La 18:00 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 19:00 cu spectacolul pe scenă. Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!

Bilete:
40 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la mas
30 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.