Bilete Cargo at /FORM Space - 3 oct '21, ora 19:00 - FORM SPACE

Cargo at /FORM Space

FORM SPACE, Cluj-Napoca

duminică, 3 octombrie '21, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

CARGO, una din cele mai longevive si de succes trupe din tara, un nume cu greutate, predestinat, s-a nascut in anul 1985 in Timisoara, din initiativa chitaristui Adrian Barar, si-a asumat, revolutionat si realizat, de la infiintare si pana in prezent, continuitatea rockului romanesc, pe parcursul a peste trei decenii si jumatate.

De-a lungul timpului Trupa CARGO, a trecut prin diverse transformari, fara a renunta insa, la principiile sale si prezentandu-ne un rock curat, profesionist, pastrandu-si publicul fidel, cucerind noi si noi fani.

Viata rockerilor de la CARGO a fost presarata cu incercari, obstacole,  momente de cumpana, iar anul acesta a fost zguduita din temelii, prin pierderea fondatorului ei.
Insa, baietii crezand in vocatia lor si avand o datorie morala fata de fani si toti cei care i-au sustinut, au ramas de neclintit, s-au regrupat si au hotarat sa mearga mai departe, astfel ca o intalnire cu ei este memorabilia, pentru orice generatie.
 
Convingatoare prin muzica si profesionalismul ei, CARGO este o trupa de elita, cu un puternic impact moral direct, este o istorie adevarata, care inca se scrie, care merita descoperita si traita si reprezinta exact narcoticul de care lumea are nevoie.
 

Pentru activitatea sa, Trupa CARGO a fost distinsa cu numeroase premii, diplome si titluri oferite de diverse municipalitati din tara, Cetateni de Onoare ai Municipiului Timisoara, decorata inclusiv de catre Institutia Prezidentiala, cu Ordinul Cultural in Grad de Cavaler, iar pentru numeroasele concerte si apropierea fata de public, CARGO primeste din partea fanilor, titulatura de “Cea mai iubita trupa rock” si este recunoscuta ca “Cea mai buna trupa live”, din Romania!

 
Amintim doar cateva din mega hit-urile lor, cu care ne-au incantat de-a lungul vremii: “Daca ploaia s-ar opri”, “Aproape de voi”, ”Calare pe motoare”, “Batacanda”, “Spune-mi de ce”, “Ana”, “Nu pot trai fara tine”, ”Ziua Vrajitoarelor”, “Erata”, “Nu ma lasa sa-mi fie dor”, “Doi pasi in urma ta”, “Romanie, te strig” si multe altele, pe care va asteptam sa le cantam impreuna.
Asadar, in 3 octombrie 2021, cea mai iubita si titrata trupa rock romaneasca a ultimului deceniu, revine in Form Space, cu un show spectaculos, in care prezinta apologia libertatii artistice, cu care este asociata muzica rock.
 
Mereu "APROAPE DE VOI"!Emoji

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX,Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.