Bilete Cardinal • Lansare Single „Stem Cell Research” • Expirat • 07.07 - 7 iul '22, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Cardinal • Lansare Single „Stem Cell Research” • Expirat • 07.07

Expirat Halele Carol, București

joi, 7 iulie '22, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

CARDINAL revine în Expirat și lansează noul single – Stem Cell Research.

Cardinal este o trupă de math/psychedelic rock înființată în 2015. Originari constănțeni, cei patru colegi de liceu și-au răspândit muzica rapid în Romania după lansarea primului lor EP - "Noisehead" în 2016, urmat de albumul de debut "Disappearer" la câteva luni după. Cele două materiale au fost urmate de numeroase turnee prin țară, culminând cu apariții pe Arenele Romane (2018), Electric Castle (2019) și debutul londonez al trupei in 2020.

2022 pregătește un album nou, o colecție nouă de zgomot și cu 55% mai mult riff ca să îți zbârnâie oasele cum trebuie. Primul gust de pe noul album – Stem Cell Research.

 

Cardinal înseamnă:

- Victor Dădaciu - bass şi voce

- Daniel Boiangiu – chitară şi voce

- Marko Krkljus – chitara

- Vlad Niţă – tobe

 

Gunshee și-a început activitatea pe scenă în 2019 (deși bazele proiectului au fost puse încă din 2015). Muzica lor se încadrează în zona de rock progresiv instrumental, cu elemente experimentale, stoner, punk, printre altele. Pe data de 15 iulie 2021, trupa a lansat primul album, cu numele de "Friends Through Here", care conține piese înregistrate în studio, dar și o varianta live a piesei Thomas, înregistrată în Club Quantic în 2019.

În același an, trupa a câștigat Marele Premiu și Premiul UndergroundMusic pentru originalitate în cadrul festivalului concurs Posada Rock 2021.

--- 

Chiar dacă restricțiile s-au ridicat, vom trăi în continuare cu COVID-19, așa că ai grijă de tine și de cei din jur! Noi îți recomandăm să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.