Bilete Camera Imposibilă - Vlad Grigorescu Zoom Show - 8 mar '21, ora 21:00 - Online

Camera Imposibilă - Vlad Grigorescu Zoom Show

Online, Romania

luni, 8 martie '21, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

CAMERA IMPOSIBILĂ este o experiență interactivă online, un show în care TU ești un element foarte important.
Totul este LIVE și transmis dintr-un studio special amenajat și filmat cu 3 camere. Totul se întâmplă prin platforma Zoom unde există șanse mari să fii ales chiar tu pentru demonstrații incredibile care te vor lăsa cu gura căscată. Ți se vor citi gândurile, ți se vor implanta gânduri în cap fără să îți dai seama cum și vor fi prezise lucruri care încă nu s-au întâmplat, totul, din confortul casei tale și în inconfundabilul stil Vlad Grigorescu.

Camera imposibilă nu poate exista fără tine.

 

Ce trebuie să știi înainte să participi?

1.       Trebuie să știi ce e platforma Zoom și cum funcționează.  

2.       Trebuie să ai webcam și microfon funcționale și un minim de lumină cât să te putem vedea. Nu e obligatoriu dar fără, experiența nu e completă și nici foarte distractivă. 

3.       La un moment dat, în show, va fi nevoie de o carte de la unul dintre spectatori. Dacă îți pregătești una s-ar putea să fii ales chiar tu pentru o demonstrație incredibilă. 

4.       Transmisia porneste cu 15 minute înainte de ora programată. Pentru a intra va trebui să primești permisiune de acces iar după începere nu va mai fi nimeni acolo să îți permită accesul așa că nu întârzia și nu ieși pentru că nu vei mai putea intra inapoi.

5.       Show-ul poate fi urmărit și de pe telefon dar experiența e puțin mai bună pe un ecran mai mare.

6.       Biletul nu este pentru o persoană ci pentru acces la show de pe un device. În fața calculatorului/camerei puteți fi oricâți doriți, ba chiar recomandăm să faceți din asta un eveniment între prieteni.

7. Show-ul durează aprox. 50 min.