Bilete Calarasi: Aventuri in Bubbleland - 27 mar '21, ora 11:00 - Centrul Judetean de Cultura Calarasi

Calarasi: Aventuri in Bubbleland

Centrul Judetean de Cultura Calarasi, Călărași

sâmbătă, 27 martie '21, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Va asteptam la spectacolul AVENTURI IN BUBBLELAND , primul si singurul spectacol de magie si baloane de sapun , o incursiune magica intr-o noua dimensiune a baloanelor de sapun !

Spectacolul prezinta prin intermediul renumitei artiste in baloane de sapun , Finalista la Romanii au Talent si detinatoare a unui titlu Guinness World Records – CLAUDIA  STROE  si a celui mai versatil si experimentat MAGICIAN – ROBERTINO  , o calatorie de poveste a celui mai indragit personaj , B WOW , intr-o lume in care domnesc regi si regine iar vrajitorii sunt inchisi in turn pe vecie ...o calatorie plina de emotie , magie si aventura in care spectatori de toate varstele ii vor ajuta pe artisti sa ajunga si sa deschida portile Regatului baloanelor uriase de sapun – Bubbleland .

Aventuri in Bubbleland , un spectacol vizual care combina tehnica manuirii baloanelor de sapun , magia , emotia si bucuria intr- o poveste scrisa doar cu apa si sapun pentru copii , bunici si parinti fericiti !!!

Regaseste-ti sufletul de copil in cea mai spectaculoasa poveste cu baloane de sapun – AVENTURI  IN  BUBBLELAND

Spectacolul cu durata de 60 minute va tine publicul in suspans pe toata durata sa si va conduce publicul dincolo de realitate , intr-o lume de iluzii si efecte incredibile , traite cu emotii pana la lacrimi !!!

Bubblely - Bubblelou - Boom °O ooO ° °°o !!... poti sa cumperi bilete acum pentru Aventuri in Bubbleland , locul in care visurile si dorintele devin realitate !!!

"...dedic acest spectacol tuturor celor care vor sa-si aminteasca ca au fost mai intai copii ''     Claudia Stroe

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.