Bilete byron lansează noul album la Arenele Romane; invitați: Lucia și The Mono Jacks - 9 nov '19 - Arenele Romane

byron lansează noul album la Arenele Romane; invitați: Lucia și The Mono Jacks

Arenele Romane, București

sâmbătă, 9 noiembrie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sâmbătă, 9 noiembrie, la Arenele Romane din București (cort încălzit), trupa byron va susține concertul de lansare a celui de-al șaptelea album de studio. Invitați speciali ai evenimentului vor fi Lucia și The Mono Jacks, iar biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet.

byron – Nouă (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=LIC2275QsCc

Noul album byron va fi primul de până acum compus direct în limba română ca proiect de sine stătător. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și ne-explorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron. Cele trei single-uri lansate până acum – „Anima”, „Continuum” feat. Lucia și „Nouă” – conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale.

Haideți așadar la concertul de lansare a noului album byron – pe 9 noiembrie la Arenele Romane din București (cort încălzit)! Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 80 de lei (presale până pe 31 octombrie) și 100 de lei (până pe 8 noiembrie). La intrare, în seara concertului, prețul unui bilet va fi de 110 lei (în limita stocului rămas).

Turneul național de promovare va fi anunțat în curând. Fiți la curent cu noutățile anunțate de trupă pe noul site www.byron.ro!

byron:
Dan Byron – voce, chitară, flaut
Sergiu „6” Mitrofan – clape, chitară, voce
Dan Georgescu – chitară, samples
Laszlo Demeter – bass
Ovidiu Cristian – tobe

https://fb.com/byronmusic
https://instagram.com/byronband

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.