Bilete byron la Expirat / Backyard Acoustic Season 2019 - 1 aug '19, ora 18:00 - Expirat Halele Carol

byron la Expirat / Backyard Acoustic Season 2019

Expirat Halele Carol, București

joi, 1 august '19, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

byron cântă pe 1 august, pe terasa Expirat Halele Carol, în cadrul Backyard Acoustic Season 2019.
byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România.

Backyard Acoustic Season este o serie de concerte acustice cu artişti din scena românească de alternative, rock, indie, jazz etc. care cântă în serile de joi pe terasa Expirat Halele Carol. 
Din line-up-ul celei de-a patra ediții vor face parte The Mono Jacks, Robin And The Backstabbers, byron, Toulouse Lautrec, Grimus, Lucia, Pinholes, E.M.I.L., Implant pentru Refuz. 

Programul concertelor din sezon este următorul:

- 27 iunie: The Mono Jacks
- 11 iulie: Toulouse Lautrec
- 25 iulie: Grimus
- 1 august: byron
- 8 august: Robin And The Backstabbers
- 22 august: Implant Pentru Refuz
- 5 septembrie: Lucia & Pinholes
- 19 septembrie: E.M.I.L. 

Backyard Acoustic Season este organizat de Overground Music în parteneriat cu Expirat Halele Carol.

Urmăriți cele mai noi informații despre seria de concerte pe pagina de Facebook Backyard Acoustic Season: https://www.facebook.com/acousticseason.ro

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.