Bilete byron acustic @ Backyard Acoustic Season - 31 aug '17 - Verde Stop Arena

byron acustic @ Backyard Acoustic Season

Verde Stop Arena, București

joi, 31 august '17

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Seria de concerte Backyard Acoustic Season continua cu byron si Ligia Hojda pe 31 august la Verde Stop Arena. Joi, 31 august, la Verde Stop Arena in Bucuresti, seria de concerte Backyard Acoustic Season continua cu byron si Ligia Hojda!

byron canta rock cu influente diverse, s-au infiintat in 2006 si au lansat de atunci 6 albume de studio si trei DVD-uri live. Cel mai nou album de studio, Eternal Return, a fost inregistrat la celebrele studiouri Windmill Lane din Dublinsi este un album-concept cu 12 piese corespunzand fiecare cate unei luni din calendar. byron se reintorc la un sound art rock, cu compozitii si aranjamente complexe punand in valoare duo-ul dintre chitara electricasi pian, impreuna cu vocea puternicasi hipnotica a solistului Dan Byron. Pentru formatia care a implinit 10 ani de activitate in toamna anului trecut este cu siguranta cel mai complex si mai matur produs muzical de pana acum, iar interpretarea acustica de la Verde Stop Arena ne va aduce cu sigurantasi mai aproape de esenta muzicii lor.
byron – Marea (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=CaP6fC3_cTA
In deschiderea concertului byron o vom putea asculta live pe Ligia Hojda! Ligia este cunoscuta publicului de la Vocea Romaniei, a intrat in concurs in echipa lui Tudor Chirila si a ajuns pana in semifinala. Anul acesta a castigat finala pe Romania a concursului Hard Rock Rising si a lansat primul ei single insotit de videoclip.
Ligia Hojda- Fire Gun (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=skqyy-8ZvxM

Haideti asadar joi, 31 august, la un nou episod din seria Backyard Acoustic Season la Verde Stop Arena. Programul serii va fi:
-ora 18.0: open doors
-ora 19.00: concert Ligia Hojda
-ora 20.00: concert byron


http://fb.com/acousticseason.ro
http://acousticseason.overground.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.