Bilete Buzau: Concert Nightlosers - 20 apr, ora 20:00 - Sports Pub

Buzau: Concert Nightlosers

Sports Pub, Buzău

sâmbătă, 20 aprilie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

NIGHTLOSERS este o trupă înfiinţată în Cluj în 1994 care cântă blues ardelenesc, un fel de etno-blues postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt presărate cu intervenţii etno transilvănene, dar nu numai. Au reușit să îmbine influențele muzicale diverse într-un spectacol captivant, adăugând elemente surprinzătoare, cum ar fi dansuri tradiționale, instrumente neconvenționale și mult umor.

Popularitatea trupei a crescut rapid, atrăgând atenția presei de specialitate din România și din afara țării, astfel că au fost invitați să cînte în festivaluri importante cum ar fi:

Nottoden Blues Festival, Norvegia

GlobalFest, Webster Hall, New York, SUA

The Smithsonian Folklife Festival, Washington, SUA

Romerike Blues and Roots Festival, Norvegia

Moulin Blues Festival, Olanda

Sziget Festival, Ungaria

Open Air Blues Festival, Brezoi, Romania și altele

 

În cei 30 de ani de existenţă NIGHTLOSERS a concertat în mai toate țările europene dar au fost invitați și în afara Europei, în țări ca SUA, Canada, Israel, India, Cuba etc. Cu toate acestea, Nightlosers au continuat să rămână fideli rădăcinilor lor și să ofere constant spectacole autentice și pline de pasiune în cluburi și săli din toată țara.

In România, grupul este cunoscut și graţie unor piese precum ”Beţivan ratat” şi ”Dragostea-i ca şi o râie”, care reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei, prezent la rândul lui în concertele formaţiei.


NIGHTLOSERS este compusă în prezent din:

Hanno Höfer - chitară, ukulele, muzicuță, washboard, voce

Jimi "El" Laco - chitară, vioară, bouzouki, mandolină

Lucian Pop - bas electric, contrabas

Grunzo Geza - clape, acordeon

Claudiu Purcărin - tobe, voce

Péter Attila - violă, inginer de sunet

 

Formaţia a lansat patru albume de studio - ”Sitting On Top Of The World” (1994), ”Plum Brandy Blues” (1998), ”Rhythm & Bulz” (2004) şi ”Cinste lor” (2013) și mai multe videoclipuri.