Bilete BurgerFest - 20-22 mai - Verde Stop Arena

BurgerFest

Verde Stop Arena, București

20-22 mai

Cumpără bilete

Nr. bilete
Bilet o zi (orice zi)
25 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Cei mai buni burgeri din țară, vin la BURGERFEST 2022 între 20 și 22 mai
Ne dorim tare mult să vă revedem, să ne desfătăm papilele cu delicioșii burgeri, să ne tolănim pe iarbă și împreună să ne răcorim cu o bere sau cu un fresh de fructe. Ne este dor de voi și de atmosfera de la festival.

Cei mai buni burgeri din țară, vin în capitală la cea de-a șasea ediție BURGERFEST! Singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, va avea loc luna aceasta, respectiv între 20 și 22 mai.

Fie că vorbim de cele mai bune restaurante, van-uri sau truck-uri de profil din București, sau de cei mai buni burgeri din Mangalia, Pitești, Sibiu, Cluj sau Târgu Mureș, BURGERFEST așteaptă toți iubitorii de burgeri la relaxare la iarbă verde și aer curat, la cel mai mare festival de burgăreală din țară. Gurmanzii experți în burgeri și plini de curiozitate vor avea de savurat peste 60 de sortimente de burger, de la 23 de restaurante, toate acestea la Verde Stop Arena (Str. Barbu Văcărescu 162-164).
Lista finală de restaurante de la BURGERFEST 2022 o gasiti pe www.burgerfest.ro Poftă bună!

Bilete se vor pune în vânzare în Rețeaua Iabilet și online pe www.iabilet.ro.

Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarbă verde, de muzica bună și activități extra, dedicate celor mari, dar și celor mici. În plus, ca în fiecare an, cățeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.

Și dacă tot am vorbit de muzică bună, profităm de ocazie pentru a anunța, pe zile, programul muzical:
20 mai:
DJ ANTENNA
DJ BUVNITZ

21 mai:
NOTSOCOMMONDJ
TEO
BULLY
K-LU

22 mai:
ABASC
SAUCE
NOTSOCOMMONDJ
R.O.A.

BURGERFEST va desemna pentru al șaselea an consecutiv CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competiții unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalități relevante din domeniul culinar.

Competiția CEL MAI BUN BURGER are loc din nou și la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos și inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanții restaurantelor prezente în competiția dedicată profesioniștilor.

Accesul la BURGERFEST se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 25 lei pentru tichetele de o zi și 50 de lei pentru abonamentele ce permit accesul în toate cele 3 (trei) zile de festival.

Biletele cumpărate pentru edițiile din 2020 sau 2021, ediții care nu s-au ținut din cauza pandemiei, iși vor păstra valabilitatea pentru ediția din acest an.

BURGERFEST este un eveniment organizat de Mixtopia Events.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.