Bilete Bucuresti: Rui da Silva @Club 16 - 15 nov '19, ora 22:00 - Club 16

Bucuresti: Rui da Silva @Club 16

Club 16, București

vineri, 15 noiembrie '19, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Producator, DJ, label manager si inovator muzical.

 

 

Rui Da Silva este un producator de muzica electronica, detinand de asemenea Kismet Records, o casa de discuri independenta de succes.

 

In 2001 si-a vazut muzica sarind din club la radio cand piesa “Touch Me” a devenit un No. 1 international. Astazi continua sa produca muzica de club si experimentala, si, asa cum spune chiar el, “incerc sa schimb sunetul si sa evoluez, ma plictiseste stand pe loc”. Recent a produs impreuna cu Queen of Hearts, Tamra Keenan, AniMal, Ruby Goe, Aggro Santos si Ayah Marah.

 

Si viitorul? Bineinteles, mai multe productii: “Daca nu produc muzica ma simt agitat. Incerc mereu sa invat ceva nou. A produce muzica este ca gatitul, trebuie planificat, si trebuie sa gasesti cele mai bune ingrediente. Dar, daca gatesti incontinuu, poti incepe sa experimentezi. Cea mai buna parte a procesului de creatie provine din greseli, dar pentru a produce o piesa trebuie sa fii de asemenea organizat, este franghia intre cei doi poli pentru a reusi o piesa tare!”

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.