Bilete Bucuresti: Riverside @ Quantic - 5 sep '22 - Quantic

Bucuresti: Riverside @ Quantic

Quantic, București

luni, 5 septembrie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Concert aniversar Riverside pe 5 Septembrie in Quantic Club
Dupa concertul anulat din Martie 2020 din cauza pandemiei, Indragita formatie poloneza Riverside revine pe data de 5 Septembrie in Quantic Club cu ocazia unui show aniversar de 20 de ani. Concertul va fi unul cu adevarat special, fanii trupei se vor bucura de un setlist special prin care vor fi recompensati pentru rabdarea dovedita.

Bileteleachizitionatepentruconcertulanulat de acum 2 ani pot fi folositepentruaccesul la eveniment. 

Biletenoi pot fi achizitionate de peiabilet la urmatoareleoferte: 

PresaleI:din data actuala pana la 9mai: 100 de lei 

PresaleII: de la 9 mai pana in ziuaevenimentului: 120 de lei 

La intrare in ziuaevenimentului: 150 de lei 

Riverside a fostinfiintata in Varsovia, in 2001, si are pana in prezent 7 materialediscografice, majoritateafiindlansatesubegidaprestigioasei case de discuri Inside Out Records. Cel mai recent album al trupei, 'Wasteland' a fostlansat in data de 28 septembrie, 2018. Asemanatadeseoricu Pink Floyd sauDream Theater, Riverside este unadincele mai bine cotatetrupe de progressive rock din Europa. 

Odata cu lansareaprimului material discografic, 'Out of Myself' (2003), succesul pe care l-a avut in Polonia a adusformatiei Riverside un contract cu casa de discuri americana Laser’s Edge, darsi o colaborare cu pictorul Travis Smith (Dewin Townsend, Anathema). 

Incepand cu cel de-al doilea album de studio al trupei, 'Voices in My Head', material lansat initial in Polonia (Mystic Production) apoirelansat international sub egida InsideOut, Riverside si-a inceputcariera in adevaratulsens al cuvantului, concertand in intreagalumesiinregistrandvanzarimasive, iar 'Rapid Eye Movement' (2007), al treilea album de studio, aadustrupei o colaborare cu Dream Theater pentrusegmentuleuropean de turneu al legendareitrupe. 'Anno Domini High Definition' (2009), 'Shrine of New Generation Slaves' (2013) si 'Love, Fear and the Time Machine' (2015) nu au facutdecatsaconfirmefaptul ca Riverside este o formatie cu o identitateextrem de speciala. 

In 2016, chitaristul Piotr Grudziski a decedat in urmaunui stop cardiac, iarcompilatia 'Eye of the Soundscape', a devenitultimul material inregistrat in formula clasica Riverside. Cel mai recent album de studio al trupei, 'Wasteland', surprindepubliculcu un nou val de emotiiputernice si acordurimagice de chitara. 

Copiii pana in 7 ani au gratuitate si pot intra doar insotiti de parinte/ tutore. Recomanare pentru copii: Casti pentru protectie. 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.