Bilete București: Mamma Mia! Pur și simplu irezistibil! - 15 mar '19, ora 19:00 - Sala Palatului

București: Mamma Mia! Pur și simplu irezistibil!

Sala Palatului, București

vineri, 15 martie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

MAMMA MIA!” revine la Bucureşti, pe 15 martie, la Sala Palatului!

La început de primăvară, o scurtă călătorie pe o insulă însorită este întotdeauna o idee bună! Și nu oricum, ci alături de cei dragi.

Pachetele “Friends and Family” sunt valabile până în ziua spectacolului, astfel:

15% discount pentru mai mult de 4 bilete achiziţionate
20% discount pentru mai mult de 8 bilete achiziţionate

Promoțiile si pachetele promoționale sunt valabile doar pentru biletele achiziționate prin iabilet.ro

 

DISTRIBUŢIE:

DONNA – Loredana

SOPHIE – Bianca Purcărea

SAM – Aurelian Temişan

HARRY – Horia Brenciu

BILL – Ernest Fazekas

TANYA – Anca Ţurcaşiu

ROSIE – Ecaterina Ladin

SKY – Silviu Mircescu

ALI – Cristina Danu

LISA – Bianca Patrichi

PEPPER – Vladimir Palamarciuc

EDDIE – Marius Moldovan

PREOTUL – Daniel Jinga

 

Musicalul „MAMMA MIA!” a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA.  A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații. În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!", în jurul lumii.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.