Bilete București: Barza domnului ministru - 30 sep '20, ora 20:00 - Teatrul de Vara Herastrau

București: Barza domnului ministru

Teatrul de Vara Herastrau, București

miercuri, 30 septembrie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Teatrul Principal vă invită la noua sa premieră, comedia “Barza domnului ministru!”, adaptare după Andre Roussin. Distribuţia este formată din: Adiana Trandafir, Gabriel Fatu, Mihai Ciuca, Laura Cosoi, Doina Teodoru

Regia este semnată de Lucian Iancu.

Alături de ADRIANA TRANDAFIR, vă invităm să luaţi parte la una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez. Ce se poate întâmpla când soţia unui important om de stat a rămas însărcinată?! Dar dacă, în acelaşi timp, află că şi fiica, viitoarea noră şi fata în casă au rămas toate însărcinate?! Evident, un haos complet, în care fiecare crede altceva despre fiecare. Încurcături, qui-pro-quo-uri şi tot felul de aventuri şi năzbâtii ale personajelor. Oare pentru cine va veni barza?
O comedie explozivă şi extrem de vie, la care actorii și regizorul vă invită să râdeţi şi să vă simţiţi bine. Sunteți așteptați la un spectacol viu, plin de energie şi voie bună, un spectacol proaspăt care vă va da şansa să uitaţi, pentru un timp, de grijile zilnice şi să vă amuzaţi alături de câţiva dintre actorii de seamă ai teatrului romanesc.


Vă aducem la cunoștință și un set de reguli pe care spectatorii trebuie să le respecte, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-COV2:

– Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

– Termoscanarea de către personalul organizatoric. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacole.

– Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane . Vă rugăm, în acest sens, să ocupați locurile pe care le-ați primit la achiziționarea biletelor.

– Vă recomandăm să ajungeți la sala de spectacol cu aproximativ jumătate de oră înainte de ora de
începere a spectacolului pentru a trece de etapa de verificare a temperaturii și a biletelor.

*Atenție! Spectatorii trebuie să urmeze traseul desemnat special către locurire procurate, respectând indicațiile organizatorului.

*Fiind un spaţiu în aer liber, în situația vremii nefavorabile, spectatorii vor avea două opțiuni: restituirea banilor pe bilete sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul organizatorului.

*Intrarea la spectacol se va face exclusiv pe baza biletului achiziționat.

*Achiziționarea biletului reprezintă acordul dumneavoastră pentru regulile enunțate anterior.

ATENTIE! NUMARUL DE LOCURI ESTE LIMITAT LA 500!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.