Bilete Bucharest Gaming Week 2023 - 14-15 oct '23 - Palatul Parlamentului

Bucharest Gaming Week 2023

Palatul Parlamentului, București

14-15 octombrie '23

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Descoperă universul gaming-ului la Bucharest Gaming Week, un adevărat paradis pentru pasionații de jocuri! Te așteptăm cu brațele deschise la Palatul Parlamentului, pe 14 și 15 octombrie, pentru două zile pline de premii, aventură și distracție neîntreruptă.

Câștigă sute de premii fabuloase, întâlnește-ți idolii din gaming, precum BERCEA, LECTURA, IHATEPINK, GANNICUS, SALBATICU SEBI, OVVY, THEO ZECIU, ISILENT, MADALIN, TUDOR BUTAN, ANDU, MEITII, LUCA LUK, WERTY , ANTONIA, BOBOSPIDER, KARINUUL, ADRII, IceManLucky și mulți alții.  

 

Participă la concursuri incendiare și descoperă cele mai noi jocuri precum:

- League of Legends

- Fortnite

- Counter Strike 2

- Stumble Guys

- Minecraft

- Valorant

- Diablo IV

- Assassin’s Creed Mirage

- Mortal Kombat 1

- EA FC 24

 

Palatul Parlamentului devine epicentrul gaming-ului pentru două zile! Sălile legendare - Unirii, Take Ionescu și I.I.C Brătianu - vor exploda de energie și surprize pregăite special pentru pasionații de gaming. Intră în arenă și confruntă-te cu cei mai populari influenceri în turnee de excepție, distrează-te la concursuri incitante și prinde premii fabuloase în cel mai mare Treasure Hunt de gaming organizat în România!

 

Armata Română duce adrenalina și acțiunea la următorul nivel cu simulatoare de zbor și de tir, dar și cu vehicule militare expuse. Plus, pentru cei mici, un atelier de face painting plin de culoare și distracție!

 

Încearcă viitorul gaming-ului în cadrul Arenei Virtual Reality, unde vei fi parte din simulări uimitoare și vei trăi momente de neuitat. Spiritul competitiv va fi adus la cote maxime în Battle Arena, un spațiu epic cu peste 40 de calculatoare unde se vor da lupte intense în jocuri precum Fortnite, PUBG și Call of Duty: Warzone. Dacă preferi gaming-ul pe mobile, pregătește-te să-ți demonstrezi abilitățile în competiții în unele din cele mai populare jocuri ale momentului în cadrul Mobile Arena.

 

Un univers infinit de posibilități te așteaptă pe 14-15 octombrie. Vino să cucerești tronul gaming-ului la Bucharest Gaming Week!