Bilete BT Live Presents Vița de Vie at /FORM SPACE - 24 mar '18 - FORM SPACE

BT Live Presents Vița de Vie at /FORM SPACE

FORM SPACE, Cluj-Napoca

sâmbătă, 24 martie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vița de Vie lanseză un nou single și videoclip extras de pe partea a doua a albumului ȘASE/ ȘASE, ȘASE(-).

Pentru ȘASE (-) Vița de Vie și-a propus ca fiecare din cele 6 piese care va compune albumul să aibă și un suport video iar rezultatele vor fi pe măsura. Au păstrat simbolistica generală a conceptului Șase/Șase, însă au simțit nevoia să aducă ceva în plus.

Pe 24 martie, /FORM SPACE va fi gazda evenimentului de lansare al single-ului și videoclipului cu numărul trei extras de pe albumul ce se va lansa în curând.

Despre Vița de Vie putem să vă povestim multe: că fac muzică de peste 20 de ani, că au lansat 9 albume, dar poate ce-i mai important e că au crescut împreună cu fanii lor și au avut grijă unii de ceilalti. Pentru ei au încercat să țină mereu ștacheta ridicată, iar asta i-a adus în locul pe care îl ocupă azi.

BT Live reuneşte câteva dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii româneşti și de peste hotare. Banca Transilvania suține spiritul artistic, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.