Bilete Broscuțele Înțelepte @ Clubul Țăranului – La Mama - 10 dec '22, ora 11:00 - La Mama - Clubul Țăranului

Broscuțele Înțelepte @ Clubul Țăranului – La Mama

La Mama - Clubul Țăranului, București

sâmbătă, 10 decembrie '22, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Un spectacol interactiv, în care broscuţele Georgică şi Matilda vor căuta împreună cu copiii vorbele înțelepte ale strămoșilor noștri. Spectacolul conţine povești cu păpuşi, precum şi multe momente de actorie comice.

Plin de învăţăminte, dar şi mult umor, spectacolul nostru va fi o bucurie pentru copii, care vor deveni şi ei actori, participând la concursul din cadrul spectacolului.


Vă invităm la o lecţie despre proverbe atât pe cei mai mici cât şi pe cei mai mari. 

Spectacol LIVE de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 4 ani. Durata: 45 minute.

Un spectacol pus în scenă in cadrul programului Caravana cu Spectacole la Clubul Tăranului – La Mama (Muzeul Național al Tăranului Român , Intrarea Monetariei nr. 3, București, Sector 1)

 

Powered by Teatru la Cinema
#caravanacuspectacole

 

Alte mențiuni:

  • Preț bilete: 45 lei – adulți, 45 lei - copii, Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.

  • Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatie înainte de începerea spectacolului în funcție de locurile rămase disponibile.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.