Bilete Brasov: WHITE WALLS – Grandeur – live la Rockstadt - 12 feb '22, ora 17:00 - Rockstadt

Brasov: WHITE WALLS – Grandeur – live la Rockstadt

Rockstadt, Brasov

sâmbătă, 12 februarie '22, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Originară de pe malul românesc al Mării Negre, trupa de metal progresiv White Walls a fost fondată în 2009 și este asociată cu genuri precum metalul progresiv, alternativ și metalul melodic.

White Walls și-a menținut în mare parte componența de-a lungul anilor formată din chitaristul Alexandru-Eduard Dascălu (Dasu), vocalistul Eugen Brudaru, basistul Șerban-Ionuț Georgescu și bateristul Theo Scrioșteanu. Influențat de o varietate de subgenuri de metal, sunetul a fost comparat cu diverse concerte precum The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

Albumul de debut al trupei „Mad Man Circus” a fost lansat în octombrie 2010 prin netlabel Asiluum.com cu descărcare gratuită. Discul a fost remarcat ca o revelație și a avut un succes incredibil în rândul criticilor și fanilor din întreaga lume, propulsând trupa către un turneu național și european (cuprinzând 15 concerte și 6 țări). Continuând pe o notă înaltă, White Walls au fost invitați să fie prima trupă românească care a cântat la Festivalul ProgPower Europe în 2011, iar sfârșitul turneului i-a prins deschizând pentru Pain Of Salvation la Romanian Rock Meeting în același an.

În 2013, după ce au cântat pe cele mai mari scene și festivaluri din România, era timpul să devină mai mari decât înainte. Trupa a lansat al doilea album numit „Escape Artist”, un disc conceptual care a introdus o nouă abordare muzicală pentru trupă. Marius Costache a fost inginer de inregistrari si mixaj, (acelasi rol pe care l-a avut si cu ‘Mad Man Circus’), in timp ce masterizarea a fost preluata de domnul Alan Douches (cunoscut pentru munca sa cu trupe precum Killswitch Engage, Mastodon si Sepultura). Artwork-ul albumului a fost realizat în colaborare cu Costin Chioreanu, care a lucrat cu trupe populare precum At The Gates, Cellar Darling și Ulver. „Escape Artist” a generat imediat mult interes și hype ca „albumul anului”. Spectacolul de lansare a fost și primul eveniment sold-out al trupei!

Pe 15 octombrie 2016, White Walls a lansat un nou single și videoclip, „Death Follows me”.

Pe 22 mai 2020, trupa a revenit cu un nou single și videoclip aclamat de critici pentru piesa „Starfish Crown”, precum și cu anunțul celui mai nou disc, „Grandeur”. Al doilea single, „Eye For An I” a văzut lumina zilei la începutul lunii octombrie cu un videoclip animat. Câteva săptămâni mai târziu, pe 23 octombrie 2020, a fost lansat și „Grandeur”! Mixat și masterizat de Forrester Savell (cunoscut pentru munca sa cu trupe precum Karnivool, Animals as Leaders, Make Them Suffer), cu artwork de Radu Damian. „Grandeur” a propulsat trupa înainte și a generat hype ca „albumul anului”, după modelul „Escape Artist”. La începutul lunii decembrie, membrii trupei au aflat că „Eye For An I” a câștigat la categoria Cea mai bună muzică (animație) la Mumbai Shorts International Film Festival 2020.

IMPORTANT!

Participarea la spectacol și accesul în locație se face în conformitate cu normele legale în vigoare și NUMAI în urma scanării codului QR al Certificatului Verde COVID-19 și în baza biletului de spectacol valid.

Participarea și accesul sunt permise doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Excepție de la aceste reguli sunt copii care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani și sunt însoțite de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani și care face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 sau care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Vă reamintim că noile norme prevăd obligativitatea purtării măștii de tip medical sau FFP2 în toate spațiile comune ale locației: culoare de circulație, toaletă, bar când vă ridicați de la masa. Excepție de la purtarea măștii o fac copii cu vârsta mai mică de 5 ani.

Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărei persoane care nu se încadrează în regulile de mai sus iar contravaloarea biletului de spectacol nu se va returna.

Capacitatea locației este de 30% din maximul capacității admise și nu există reduceri sau gratuități pentru minori astfel că toate persoanele participante la spectacol trebuie să dețină bilet valabil. Pentru persoanele minore este necesară prezentarea documentelor care atestă vârsta la momentul accesului în locație.

În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul tău implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.