Bilete Brasov: The Motans // Kruhnen Musik Halle - 10 iul '21, ora 18:00 - Kruhnen Musik Halle

Brasov: The Motans // Kruhnen Musik Halle

Kruhnen Musik Halle, Brasov

sâmbătă, 10 iulie '21, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Evenimentul este sprijinit de GLOBESPED INTERNATIONAL, o companie de expeditie infiintata in anul 2008 ca rezultat al experientei acumulate in peste 20 de ani de munca in domeniul transporturilor si expeditiilor, care ofera solutii de transport si logistica la un nivel inalt de calitate si profesionalism.
Accesul este permis in conformitate cu normele HoReCa de la la data respectiva. Minorii au acces numai insotiti de catre un parinte sau tutore legal si numai in baza biletului achizitionat pentru toate persoanele. In cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face inregistrari audio care pot contine vocea si imaginea voastra. Participarea la acest eveniment reprezinta acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto / video / audio pe plaformele de social media si ale partenerilor nostri.

The Motans este unul din cei mai cunoscuti artisti ai Romaniei, recunoscut pentru piesele lui care au devenit hituri inca de la primele ore de dupa lansare.
Proiectul a inceput in 2016, cand a debutat cu piesa „Versus”, o piesa care a cucerit imediat inimile publicului, devenind un adevarat fenomen muzical.
#1 in orice top de radio, Media Forest, digital sau TV este o poziție cu care The Motans este deja obisnuit. Printre cele mai cunoscute lansari din catalogul artistului care au avut un succes imens pe piata se numara „Pentru Ca” cu INNA (20 milioane vizualizari), „Jackpot” (25 milioane vizualizari), „ISNFN” (20 milioane vizualizari) si „POEM” cu Irina Rimes (47 milioane vizualizari).
De altfel, artistul The Motans a avut si cele mai interesante si de succes colaborari cu artisti consacrati ai Romaniei, precum colaborarea cu INNA pentru piesa „Nota de plata”, hit care a stationat pentru mult timp pe prima pozitie din toate topurile muzicale. O alta piesa care s-a bucurat de acelasi succes a fost „Weekend” cu Delia, melodie care a fost votata piesa anului 2017, iar „Poem” cu Irina Rimes a fost numit oficial hitul verii 2019 de Media Forest. Cea din urma a facut parte din campania de brand LIDL, unul din cele mai importante contracte de imagine ale artistului.
The Motans a lansat primul sau album „My Gorgeous Drama Queens” la inceputul anului 2018, iar pentru urmatorul album artistul ne promite ca va fi plin de hituri, asa cum ne-am obisnuit.
O alta etapa importanta in cariera sa muzicala a fost „The Motans Grand Concert” din 2019, primul show suprarealist dedicat exclusiv artistului. Evenimentul a fost unul plin de surprize, emotii si momente inedite, reusind sa adune peste 5000 de fani.
Pe langa cele mentionate, The Motans a inregistrat mai mult de 256 de milioane de vizualizari pe canalul sau de Youtube, confirmandu-ne ca este un artist complet
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.