Bilete Brasov: Syn Ze Sase Tri / Treasondom / Abacus - 29 mai '20, ora 20:00 - Rockstadt

Brasov: Syn Ze Sase Tri / Treasondom / Abacus

Rockstadt, Brasov

vineri, 29 mai '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Syn Ze Sase Tri, este una din cele mai cunoscute trupe de metal simfonic extrem din Romania. Cu o istorie de 12 ani, Syn Ze Sase Tri a lansat 4 albume de studio, si a sustinut numeroase concerte si turnee in Romania dar si in Europa, impartind scena cu unele din cele mai mari nume ale metalului extrem mondial, precum Dimmu Borgir, Mayhem, Dark Funeral, Carach Angren, Rotting Christ, Lord Belial, si multe altele. In 2020 haita revine in atentia publicului cu o noua componenta, dar si cu noutatea pregatirii unui nou album de studio. Pentru 2020 trupa pregateste un turneu in Romania si unul in Europa, dar si finalizarea noului album si a primului videoclip oficial.

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!

Cel mai nou disc al trupei, intitulat "ZAUL MOS", a fost foarte apreciat in intreaga lume, album la care au participat unele din cele mai grele nume ale metalului si rock-ului romanesc, precum Nicu Covaci, Costin Adam si Cristi Gram de la Phoenix, Titi Dragomir, Andy Ionescu de la Taine, Alin Moise si Adrian Marias de la Moise, Costel Lapusneanu de la God, Aura Danciulescu de la Scarlet Aura, Kempes, Andy Ghost de la Altar, Robert Dohar si Andrei Oltean de la E-an-na.

 

Componenta Syn Ze Sase Tri:

 

Alex "Corbu" Mihai - chitara si voce,

Paula "Alfa" Gherasim - clape si vioara,

Istvan "Mos" Lengyel - chitara,

Dan "Suru" Tarcea - bass

Dragos "Moroi" Tigaeriu - voce

Mihai "Aprig" Puscasu - tobe

 

Discografie:

 

Intre Doua Lumi - 2011 Aural Music/Code 666

Sub Semnul Lupului - 2012 Aural Music/Code 666

Stapin Peste Stapini - 2015 Aural Music/Code 666

Zaul Mos - 2017 Aural Music/Code 666

 

TREASONDOM

 

Trupa s-a format în 2017 dintr-o mâna de prieteni care au hotarât sa îsi exprime furia prin muzica. Stilul reprezinta o combinatie de grindcore, death metal, sludge si hardcore. Versurile aduc critici sociale, sunt despre anti-politica, anti-religie, imoralitate si probleme existentiale. "De fapt, Treasondom este un deget mare din mijloc ridicat în fata unui mediu corupt, lacom, abuziv numit societate!"

 

ABACUS

 

Abacus este o trupa formata in 2017 in Cluj-Napoca.

Amprenta muzicala a trupei imbina riff-urile clasice de death metal cu pasaje linistite, o armonie contrastanta a pasajelor ce construiesc o melodie.

 

In prezent trupa lucreaza la primul material discographic ce va contine 10 piese.

 

 

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

 

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

 

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.