Bilete Brasov: SPEAK FLOYD – Outside The Wall (VAX only) - 25 iun '21, ora 19:45 - Rockstadt

Brasov: SPEAK FLOYD – Outside The Wall (VAX only)

Rockstadt, Brasov

vineri, 25 iunie '21, ora 19:45

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Accesul este permis numai persoanelor vaccinate pentru care au trecut 10 de zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare in baza Adeverintei de Vaccinare si a Cartii de Identitate. Această condiție nu este alegerea noastră ci este impusă prin lege. Aceeasi conditie si aplica si minorilor peste 16 ani dar care trebuie sa fie insotiti de un parinte sau tutore legal. Pentru minorii sub varsta de 16 ani accesul nu este permis.
Adeverinta de Vaccinare poate fi prezentata in original, copie sau format electronic.


Pentru un acces mai rapid la concert va puteti inrola in avans la club in baza Adeverintei de Vaccinare, Cartii de Identitate si formularelor de inregistrare. Mai multe detalii pe https://rockstadt.ro/

In cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face inregistrari audio care pot contine vocea si imaginea voastra. Participarea la acest eveniment reprezinta acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto / video / audio pe plaformele de social media si ale partenerilor nostri.

SPEAK FLOYD

Speak Floyd revine în Rockstadt cu un show extraordinar "OUTSIDE THE WALL", o parafrază a clasicul album Pink Floyd, cât și o butadă la adresa vremurilor constrictive trăite. Artistii ne-au pregatit atât compoziții de pe albumul “The Wall”, cât și piese fără vârstă, mereu actuale de pe cele mai cunoscute albume clasice ale legendarei trupe Pink Floyd.

Speak Floyd este un grup rock format din pasionați ai muzicii legendarei formații britanice de muzică progresivă Pink Floyd și care interpretează exclusiv piese ale acestei trupe.

Ca orice tribute-band, Speak Floyd încearcă să reproducă cât mai fidel nu doar muzica, ci și o stare de spirit care a marcat numeroase generații.

Dată fiind pasiunea pentru muzica Pink Floyd, un grup de muzicieni din Transilvania se hotărăsc în ianuarie 2010 să pună bazele acestui proiect. În scurtă vreme, au stabilit un repertoriu care să cuprindă piese de pe cele mai reprezentative albume Pink Floyd.

Pe parcursul anilor, Speak Floyd au abordat maniera de “concert concept” în care și-au propus să interpreteze albumele de referință ale Pink Floyd exact la modul cum exista în original.

Astfel, în 2016 are loc prezentarea “Welcome to the Machine Tour”- replică fidela a albumului “Wish you were here”, concert înregistrat de TVR Cluj și intens promovat.

Apoi, pe 1 Martie 2018, exact la 45 de ani de la lansarea albumului “The Dark Side of the Moon”, Speak Floyd lansează proiectul omonim.

Pe 30 noiembrie 2019 s-au împlinit 40 de ani de la lansarea dublului album “The Wall”, așa că Speak Floyd au sărbătorit acest fapt printr-un show aniversar.

O muncă extrem de complexă și de ambițioasă, un proiect foarte greu dar și foarte frumos.
Pe parcursul celor aproximativ 2 ore de spectacol vor rula proiecții produse special de către artistul clujean Calin Chiorean care este și cel care a creat visual ID si brandingul Speak Floyd.

Toți membrii din proiectul Speak Floyd sunt muzicieni cu experiență și cunoscuți din alte proiecte:
Dudu Isabel-vocal,percutie
Sandy Deac- clape, voce, acoustic & electric guitars
Kovacs"Kovi" Laszlo - electric & acoustic guitars
Razvan Rotis – tobe si percutie
Tudor Pop - bass
Edi Raita - clape
Gentiana – lead & backing vocals