Bilete Brasov: Rotting Christ & Sur Austru - 18 dec '21, ora 18:50 - Kruhnen Musik Halle

Brasov: Rotting Christ & Sur Austru

Kruhnen Musik Halle, Brasov

sâmbătă, 18 decembrie '21, ora 18:50

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Spectacolul cu ROTTING CHRIST are loc si este SOLD-OUT. Ne pare rau ca am intarziat cu o confirmare pe acest subiect insa noile norme au fost publicate aseara tarziu pentru a sti cum ne organizam. Din pacate, din cauza restrictiilor legate de programul salilor de spectacole, toata organizarea timpilor de calatorie si productie a trupei CARACH ANGREN a fost afectata si le este imposibil sa sustina concertul conform planului. Show-ul Carach Angren va fi reprogramat intr-un weekend in primavara pentru care vom reveni cu detalii in scurt timp. In locul trupei Carach Angren ne bucuram sa confirmam in deschiderea concertului Rotting Christ pe SUR AUSTRU.
Daca exista persoane care din cauza ca Carach Angren nu mai pot ajunge doresc returnarea banilor pe biletul cumparat, pot face solicitare de returnare la iabilet pentru cele cumparate online sau la noi daca au fost cumparate de la locatie.
Spectacolul se desfasoara dupa normele publicate si anume “organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte în spații închise sau deschise să fie permisă în intervalul orar 5,00-22,00, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție. Se propune ca participarea să fie permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.”
Accesul se face numai in urma scanarii codul QR pentru eligibilitate conform normelor autoritatilor si a prezentarii biletului valid pentru spectacol.
Cafeneaua Rockstadt se deschide la ora 16:00 iar Sala de Spectacole Kruhnen Musik Halle la ora 18:00.
Spectacolul incepe la ora 19:00 si se termina la ora 21:40 iar la ora 22:00 sala se inchide.