Bilete Brasov: Irina Rimes // Kruhnen Musik Halle - 29 apr '22, ora 22:00 - Kruhnen Musik Halle

Brasov: Irina Rimes // Kruhnen Musik Halle

Kruhnen Musik Halle, Brasov

vineri, 29 aprilie '22, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cu o aparitie unica, fermecatoare si plina de sensibilitate, Irina si-a inceput cariera in Romania cu single-ul “Visele”, single ce a dominat topurile din Romania timp de mai multe luni.

Irina Rimes este singurul artist roman care a lansat un proiect special si unic: prima triologie muzicala. “Iubiri secrete”, scrisa cu dedicatie si inspirata din experientele personale ale artistei, formata din “Iubirea noastra muta”, “Da’ ce tu” si “Haina ta”.

Un artist versatil, Irina Rimes este sustinuta de un public larg de toate varstele. La un an de la debut, artista a lansat primul album solo, “ Despre el”. S-a dovedit a fi unul dintre cele mai autentice proiecte din industria muzicala din Romania. Turneul de lansare al albumului  a umplut foarte multe sali de spectacole din Romania, dovedind faptul ca Irina este iubita si apreciata de un public larg. Cele mai ascultate piese de pe album sunt “Ce s-a intamplat cu noi?”, cu peste 49 de milioane de vizualizari pe Youtube si “Bolnavi amandoi”, cu peste 39 milioane de vizualizari pe Youtube.

Irina Rimes este cel mai tanar antrenor de la Vocea Romaniei. “Vocea este un proiect pe care il imbratisez din toate punctele de vedere. Una dintre provocarile cele mai mare este sa imi ghidez echipa si sa impart din experienta mea profesionala. Iubesc sa fiu antrenor, mentor, dar si prieten cu echipa mea” a spus Irina.

In 2018 artista si-a lansat cel de-al doilea album, “Cosmos”.  Cu un show autentic si diferit, Irina a reusit sa aduca emotie in sufletele ascultatorilor. A urmat un turneu sold-out in tara. La scurt timp dupa anuntarea biletelor sold-out, la cererea publicului, Irina a dublat concertele.

Acces: +14

 

Rezervări
Rezervările de mese în avans se fac la Club Rockstadt cu cel mult 1 zi înaintea evenimentului.
Costul unei rezervări în avans este de 50 lei/persoană (suma pentru care se primește consumație la bar) și emiterea unui card pentru care se plătește o garanție de 10 lei/card.
Garanția percepută pentru card se poate rambursa dacă se restituie cardul.
Se pot face rezervări în avans daca toate persoanele pentru care se face rezervarea au bilete cumparate la eveniment.

ESTE INTERZIS: ACCESUL CU UMBRELE, MANCARE, BAUTURA, APARATE FOTO SAU APARATE DE INREGISTRARE AUDIO-VIDEO PROFESIONALE SAU SEMI-PROFESIONALE, OBIECTE CONTONDENTE, CUTITE, ARME, ARTIFICII, SCAUNE, LANTURI, ANIMALE DE COMPANIE. TOATE ACESTE OBIECTE ENUMERATE MAI SUS VOR FI CONFISCATE DE CATRE PERSOANELE RESPONSABILE CU SECURITATEA SI MONITORIZAREA EVENIMENTULUI.

Se interzice
În cadrul acestui eveniment SE INTERZICE, așadar difuzarea de imagini sau de înregistrări audio. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul vostru implicit!

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.