Bilete Brasov: Alternosfera - 25 ANI TOUR - 27 apr, ora 21:00 - Rockstadt

Brasov: Alternosfera - 25 ANI TOUR

Rockstadt, Brasov

sâmbătă, 27 aprilie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

14

Accesul este interzis copiilor sub 14 ani.

Alternosfera, turneu aniversar la împlinirea a 25 de ani de activitate.

Alternosfera, trupa de rock alternativ fondată la Chişinău, anunță turneu aniversar cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea trupei.

După vestea primului turneu unplugged din istoria trupei, Alternosfera începe seria concertelor aniversare. Debutul turneului aniversar va avea loc vineri, 19 aprilie, la Chișinău, iar formația va ajunge și în Brașov, Costinești, Cluj și București.

În cadrul concertelor aniversare fanii se vor bucura de melodiile care au consacrat Alternosfera în cei 25 de ani, dar și de piese care văd mai rar lumina reflectoarelor.

 

În 2022, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian, o seri de concerte alături de orchestră, organizate în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova. Din Theatroll |Corbul Troian a ieșit și Alternosfera Unplugged, primul turneu acustic din istoria formației, unde, mai mulți fani norocoși și talentați au avut șansa de a urca pe scenă cu formația și să cânte o piesă.

___

Alternosfera 25 de ani începe în Chișinău, pe 19 aprilie 2024, la BRMG, și continuă în alte orașe din România.

Programul serii:

Open doors: 18:00

Concert: 21:00

Categorii bilete:

Early bird ( 50 bilete ): 100 lei

Presale: 120 lei

23 aprilie – 26 aprilie (bilete și la intrare): 140 lei

 

 

Accesul în club este interzis copiilor sub 14 ani. Accesul în club este interzis copiilor sub 18 ani dacă nu sunt însoțiți de un adult. La intrare, participanții sunt obligați să se legitimeze, la solicitarea Organizatorului.

 

Alternosfera înseamnă: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitară; Sergiu Aladin – chitară; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.