Bilete Borcanul cu dulciuri: Home Escape Room Board Games - Romania

Borcanul cu dulciuri: Home Escape Room Board Games

Romania, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Borcanul cu dulciuri ascunde, de această dată, cele mai bune bomboane și dulciuri pe care le-a făcut mama. Rămâi singur acasă, iar curiozitatea și pofta te împing spre borcan! Dar în locul unde este de obicei cheia, găsești un bilet!

Dragule, știam că vei avea o curiozitate mare așa că am înlocuit lacătul de la borcan, iar dacă vrei să pui mâna pe bunătăți, va trebuie să începi cu plicul din camera ta”.

Home escape room - board games este un mod inedit de a petrece timpul acasă. Am creat un joc care să poată fi jucat aproape instant după achiziționare (jucătorii vor primi un e-mail cu un cod de acces în maxim 3 ore de la achiziționare; Codul de acces este unic și poate fi folosit doar de pe dispozitivul de pe care a fost utilizat inițial). Jocul este o experiență unică, cu un scenariu ingenios, cu jocuri logice și puzzle-uri care te vor pune să-ți folosești logica și creativitatea. Tot ceea ce ai nevoie este: o imprimantă color, coli A4, o foarfecă, un creion/pix, laptop/telefon mobil, acces la internet, câteva lucruri de prin casă și dorință de aventură. Îți vei pune mintea la contribuție, îți vei folosi creativitatea și te vei distra în aceste vremuri în care statul în casă este atât de important pentru tine și cei din jur! Te poți juca atât singur, cât și în echipă!

Jocuri din aceeași colecție: Cheia Pierduta - https://bit.ly/3d8KGvd și Comoara Ascunsa -https://bit.ly/3c3Jh7X 

 

Biletele sunt disponibile în reteaua iaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.