Bilete Bistrita: Stand up cu iVanov si Gadalean Show 1 - 5 mar '21, ora 18:30 - Erin's Pub

Bistrita: Stand up cu iVanov si Gadalean Show 1

Erin's Pub, Bistrița

vineri, 5 martie '21, ora 18:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Doru Ivanov revine in Bistrita cu glume noi. In deschiderea spectacolului este Andrei Gadalean.
Doru iVanov:
In 2017, Doru Ivanov a ridicat in picioare juriul si publicul de la iUmor si a facut senzatie, ca invitat, in cel mai recent sezon al aceleiasi emisiuni, cu glumele despre copilul sau exmatriculat de la gradinita, la doar doi ani si jumatate. Este comediant profesionist din 2005 si a realizat impreuna cu Spitalu' 9 cel mai lung turneu de comedie din Romania, in casele de cultura din peste 100 de orase.
In rest, nici el nu mai stie in cate locuri a lucrat pana sa aiba succes la iUmor - Prima Tv, Radio 21 (Virgin fm), Antena 1, Kanal D, matinalul Kiss FM si chiar TVR.

Andrei Gadalean:
Despre Andrei  putem spune ca este cel mai iute ardelean din istorie. A participat la emisiunea Iumor unde a reusit sa faca atat juriul cat si publicul sa rada cu pofta la numarul lui de Stand-Up Comedy plin de umor sec.  Este de 5 ani in circuitul de stand up al cluburilor de comedie din Bucuresti, inclusiv la show-urile in limba engleza. 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.