Bilete Biletul de solidaritate - 31 mar '20 - 10 apr '20 - Cluj-Napoca

Biletul de solidaritate

Cluj-Napoca, Cluj-Napoca

31 martie '20 - 10 aprilie '20

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Festivalurile și evenimentele din Cluj își invită comunitățile să achiziționeze biletele de solidaritate, prin care să doneze 10, 50 sau 100 de lei către același fond „Un Singur Cluj”.
"Un Singur Cluj" mobilizează bani și resurse pentru a se alătura acțiunilor spitalelor, autorităților și inițiativelor civice, într-un efort comun de sincronizare a eforturilor și centralizare a informațiilor.

Primul obiectiv al platformei este sincronizarea eforturilor de luptă împotriva COVID-19 în județul Cluj, iar colaboarea va colabora și ulterior, urmând să deservească alte cauze colective ale comunității.

Un Singur Cluj centralizează eforturile comunității clujene și resursele disponibile în lupta cu pandemia și, în colaborare cu unitățile medicale, autoritățile publice și inițiativele civice, contribuie la acoperirea eficientă a nevoilor din teren.

 

Toate fondurile și resursele adunate pe platformă sunt folosite pentru a sprijini unitățile medicale, instituțiile locale și inițiativele civice în demersurile lor împotriva pandemiei. Deciziile de folosire a fondurilor și resurselor se iau în funcție de analiza centralizată a nevoilor și urgențelor pe care consorțiul USC (Spitale - Prefectură - Primărie - Organizații) o actualizează în permanență.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX,Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.