Bilete Bikers for Humanity Rock Fest 2024 - 28-30 iun - Summer Camp Brezoi

Bikers for Humanity Rock Fest 2024

Summer Camp Brezoi, Brezoi (Vâlcea)

28-30 iunie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Camping corturi
Camping autorulote
Abonament
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

A treia ediție Bikers for Humanity Rock Fest va avea loc tot la Brezoiul Lumii. Si de acesta data, lista trupelor e impresionanta. Ne vedem in ultimul weekend din iunie 2024, in locul in care am cântat, am dansat si am ajutat.

In 2024 festivalul nostru va fi special si dintr-un alt punct de vedere. Motociclistii voluntari vor ridica CENTRUL CULTURAL BIKERS FOR HUMANITY BREZOI. Alături de prietenii de la Constelatii Rock si Aby Stage, pe terenul pus la dispoziție de Primăria Brezoi, vom construi de la 0, un loc de vis, in care copiii din Brezoi sau din localitatile invecinate, sa se intalneasca si sa-si cladeasca visele artistice. E locul in care vor putea invăta sa cante la chitara, vioara, tobe, pian, sau orice instrument, sa picteze, sa danseze, sa descopere arta…Visam să-i vedem pe mulți dintre ei, urcând pe scena de la Bikers For Humanity Rock Fest de la Brezoi, in anii viitori, deschizand pentru legende ale rock-ului romanesc.
Acesta este planul nostru si voi stiti ca ne iese cam tot ce ne propunem. Nu ne lăsăm! Venind alături de noi, la Brezoi, nu doar ca veți avea un weekend bestial cu rock si tot ce se intampla frumos acolo, veți fi părtași ai acestui proiect. Cumparand abonamente sau merch BFH, veți ajuta la îndeplinirea acestui obiectiv ce are ca scop încurajarea copiilor de a veni către artă.
Urmariti-ne pe FB, insta, youtube, sau bikersforhuanity.ro.

Impreuna suntem Bikers For Humanity!

Au fost puse in vânzare abonamentele pentru BIKERS FOR HUMANITY ROCK FEST BREZOI 2024. Primele 500 sunt la prețul promoțional de 280 lei.

Copiii cu varsta sub 13 ani au acces gratuit.
Persoanele cu dizabilități certificate au acces gratuit cu însoțitor sau fără, în baza unui certificat VALID și a cărții de identitate. Însoțitorul persoanei cu dizabilități este obligat să prezinte documentele emise de instituția statului care atestă fără drept de tăgadă că are această calitate.