Bilete Bikers For Humanity Rock Fest 2022 - 24-26 iun '22 - Summer Camp Brezoi

Bikers For Humanity Rock Fest 2022

Summer Camp Brezoi, Brezoi (Vâlcea)

24-26 iunie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În weekendul 24-26 iunie 2022, are loc a prima ediţie a festivalului Bikers For Humanity Rock Fest la Summer Camp Brezoi, în oraşul Brezoi, judeţul Vâlcea.

CLICK MAI JOS PENTRU BILETE DE TRANSPORT
 
Vineri, 24 iunie
CARGO
Timpuri Noi
ZOB
RoadkillSoda
Revolver
 
Sâmbătă, 25 iunie
IRIS - Cristi Minculescu, Valter& Boro
Trooper Romania
Bucovina
ANTON
C.A.S.H.
 
Duminică, 26 iunie
Phoenix
Compact
Celelalte Cuvinte
CiviC RebelS
WildSide Romania
 
M.C. Cristi Hrubaru
 
În 2022, Bikers For Humanity se alătură demersurilor inițiate de către Asociația Casa Bună și Valeriu Nicolae de a construi la Nucșoara, jud. Argeș, o tabără pentru cei aproximativ 400 de copii, aflați în grija celor de la Casa Bună.
În cadrul acestei tabere, ambiția Bikers For Humanity este de a construi o cabană cu living, bucătărie, băi și spații de dormit, dar, poate cel mai important aspect este faptul că această cabană va îngloba un observator astronomic! Astfel, copiii nu doar că vor descoperi lumea, ci întreg UNIVERSUL!
Și de această dată Bikers For Humanity vă invită să fiți alături de noi, pentru a putea oferi o șansă copiilor care au nevoie de ajutorul nostru!
"Profitul din vânzarea biletelor va fi direcționat către acțiunea Bikers For Humanity de la Nucșoara și către alte acțiuni Bikers For Humanity.”
 
Organizatori: Bikers For Humanity, Aby Stage Events si Asociatia MENTOR ROCK in parteneriat cu Primaria orasului Brezoi.
Copiii cu varsta pana in 13 ani au accesul gratuit.

---------------------------------------------
Summer Camp Brezoi va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi pe toată perioada verii · 25.000 metri pătrați destinați concertelor în aer liber și teraselor · Concerte în fiecare weekend  · Zonă de camping pentru corturi și rulote 20.000 metri pătrați.  · Zonă de plajă pe malul râului Lotru · Parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport,
  Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice spectaculoase.  
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.