Bilete Big Little Festival - 21-23 iun - Râșnov

Big Little Festival

Râșnov, Râșnov

21-23 iunie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament pentru 3 zile - 1 adult - Early Bird
370,83 lei31785 lei
Abonament pentru 3 zile - 1 copil - Early Bird
317,85 lei26488 lei
Bilet adult pentru o zi - 21 iunie - Early Bird
185,41 lei15893 lei
Bilet adult pentru o zi - 22 iunie - Early Bird
185,41 lei15893 lei
Bilet adult pentru o zi - 23 iunie - Early Bird
185,41 lei15893 lei
Bilet copil pentru o zi - 21 iunie - Early Bird
158,93 lei13244 lei
Bilet copil pentru o zi - 22 iunie - Early Bird
158,93 lei13244 lei
Bilet copil pentru o zi - 23 iunie - Early Bird
158,93 lei13244 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Big Little Festival este un festival pentru oameni mari și mici, un mod cât mai plăcut pentru ca părinții să petreacă timp de calitate alături de copiii lor. 
Festivalul are loc în perioada 21-23 iunie 2024, în inima României, în orașul Râșnov, astfel încât accesul să fie cât mai ușor pentru familiile din toată țara.

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea prima ediție între 21-23 iunie, în primul week-end din vacanța mare a școlarilor, la Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov. 

Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan, Jo, Mario Fresh, Mark Stam, Nicole Cherry, Cabron, Misha Miller sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta, dar se vor și juca la Big Little Festival alături de prezentatorul Cosmin Seleși și cele 15 000 de familii, aproximativ 50 000 de persoane, așteptate să participe în spațiul de peste 11 hectare amenajat în cel mai creativ și colorat mod pentru a sărbători relația părinte-copil prin experiențe în tandem unice în România.

Nerf Arena, HaHaHa Production Music Camp, Slime Fest, Competiția Familiilor – un maraton de jocuri vechi și noi, Live Cooking Area, Gaming Area cu competiții de Minecraft, FIFA sau BrawlStars, Lego și Nintendo, zone interactive de lectură, spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic, dans, pictură, tatuaje, gătit, zonă de filme și desene animate vor fi parte din experiențele care vor aduce copiii de ieri și de azi împreună. 

1. REGULAMENT

Prezentul regulament se aplică pentru evenimentul “ Big Little Festival”, editia 1 organizat de SC Flying Elephant SRL denumit în continuare Organizator și definește regulile pe care fiecare participant la eveniment trebuie sa le respecte, precum și drepturile și obligațiile Organizatorului și Participantului.
Prezentul Regulament este o înțelegere între organizator și participant.
Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica oricând acest regulament, fără o înștiințare în prealabil a Participantului, iar orice modificare va fi afișată pe site-ul www.biglittlefestival.com, secțiunea Regulament.
Prin cumpărarea biletului Participantul se obligă să respecte acest regulament.

2. BILETE, ACCES, PARTICPARE
2. 1. Bilete si brățări
Bilete Earlybird 
Bilet adult pentru o zi – 158.93 lei 
Bilet copil pentru o zi – 132.44 lei
Abonament pentru 3 zile - 1 adult – 317.85 lei
Abonament pentru 3 zile – 1 copil – 264.88 lei 

Acestor pachete se pot adăuga abonamente pentru 3 zile sau bilete individuale.
Biletele se pot cumpăra online de pe iabilet.ro si în format fizic în toată țara din magazinele Flanco, magazinul Muzica, de la Hard Rock Cafe, Club Quantic și de pe cele 1500 Stații de Plată SelfPay. Mai multe detalii aici https://www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare/

CONDITII
Biletul asigură accesul Participanților în cele trei zile de festival, 21-23 Iunie 2024, începând cu ora 12:00 , program 12.00-23.00.
Garantăm doar valabilitatea biletelor cumpărate prin partenerii festivalului enumerați mai sus.
Este strict interzisă revânzarea sau recumpărarea biletelor sau a invitaților.
Organizatorul își rezervă dreptul de a interzice accesul in zona festivalului a persoanelor care desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile sau biletele aflate în posesia acestora.
Este strict interzisă publicarea pe rețele sociale sau pe site-uri seriei unice a biletului, precum si vânzarea biletelor.
După scanarea biletului, Participantul trebuie să păstreze brățara la mâna pe toata durata festivalului. Pierderea, avarierea sau distrugerea bratarii este responsabilitatea exclusiva a participantului. In cazul avarierii sau pierderii, bratara nu mai ofera Participantului niciun drept nou, acesta fiind obligat sa achizitioneze un nou bilet.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude in afara perimetrului festivalului persoanele care nu poarta bratara la mana.
Biletele cumpărate nu pot fi inlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită.
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prețul biletelor fără o înștiințare în prealabil.

2.2 Acces
Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face DOAR INSOȚITI DE MINIM UN ADULT si supravegheați în permanenta de catre acesta/ acestia.
Minorii sub 2 ( doi) ani au accesul gratuit în cadrul festivalului doar însoțiți de minim un părinte ( tutore) si supravegheați în permanenta de către aceștia.
Accesul minorilor între 2-18 ani se va face numai pe baza unui bilet valid și în urma prezentării unui document de identitate.
La cererea persoanelor responsabile cu securitatea și monitorizarea, însoțitorul are obligația să prezinte documente care atestă vârsta minorului (certificate nastere, carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului).

2.3 Participarea
Participarea adulților ( părinților) si minorilor însoțiți de catre aceștia la eveniment se face pe propria răspundere a adulților ( părinților) care îi însoțesc, inclusiv cu privire la urmatoarele:
a) persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezintă risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.
Spectacolele pot include şi puternice efecte de lumina, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice, iar pentru riscurile de vătămare sau de prejudicii materiale, nu își asumă nici o raspundere.
b) Pentru zonele de joaca, distracție si suport si alte asemenea zone cu risc de accidentare de pe teritoriul festivalului, participantii adulti ( parinte ) se vor asigura că atât ei cât și minorii pe care îi însoțesc detin condiția fizică și psihica pentru participare.

2.4 Persoanele cu dizabilități
Persoanele cu dizabilitati au de acces in cadrul festivalului. Avand in vedere locul desfasurarii, pot exista sectiuni deluroase, ceea ce inseamna ca uneori accesul nu va fi foarte usor.
Participantii minori cu handicap/majori cu handicap grav sau accentuat trebuie sa fie insotiti, obligatoriu de un adult cu calitatea de insotitor.
Insotitorul este pe deplin raspunzator atat in timpul evenimentului cat si anterior/ulterior acestuia de orice manifestatie a celui pe care il insoteste, ce ar putea rezulta din desfasurarea festivalului. Organizatorul este exonerat de orice raspundere.

3. ESTE INTERZIS:
Pentru a asigura desfășurarea în siguranță a evenimentului, BIG LITTLE FESTIVAL își rezervă dreptul de a restricționa tipul obiectelor ce pot fi aduse în zona Festivalului. 
Prin urmare, este interzisă intrarea la Festival cu următoarele obiecte: 
Droguri;
Sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante);
Produse cosmetice inflamabile (crema de plaja este permisă);
Cutii de băutură;
Conserve;
Artificii ; 
Lasere;
Spray-uri;
Bannere susținute de bețe;
Scaune;
Cuțite, arme, obiecte contondente;
Lanțuri;
Articole pirotehnice;
Mâncare sau băuturi;
Umbrele (în caz de ploaie se vor folosi pelerine);
Materiale inflamabile sau explozive;
Aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile;
Orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți Participanți.
Accesul cu alcool, alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival;
Accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe sau alte obiecte care reprezintă pericol public
Accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser;
Comercializarea de produse in zonele de festival fără acordul organizatorilor;
Consumul de substanțe interzise sau comercializarea acestora, conform legii in vigoare.
Această listă nu este una exhaustivă, organizatorul având dreptul de a interzice accesul în festival în măsura în care obiectul deținut de participant ar putea să pericliteze siguranța altor participanți sau ar prezenta un pericol pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului. 

Este permis accesul cu: 
Aparate de fotografiat compacte;
Brichete;
Camere GoPro;
Selfie stick-uri (de dimensiuni mici și din materiale ușoare);
Baterii externe.
Biberoane, mâncare pentru bebeluși

4. VIDEO / FOTO
Este STRICT INTERZIS accesul in perimetrul festivalului fără autorizatia organizatorului pentru: camere video profesionale si semi-profesionale, dar si cu camere foto profesionale ce dețin obiectiv detașabil. Posesorii unor astfel de echipamente sunt obligați să se supună predarii acestora in custodie temporara.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio si video. Persoanele care apar in filmările realizate nu pot avea nicio pretenție față de organizatori, producători sau utilizatori.

Prin achiziționarea unui bilet pentru acest festival, participanții își exprimă acordul explicit și neechivoc pentru a fi filmați și înregistrați audio-video în timpul desfășurării evenimentului. Aceste înregistrări pot fi utilizate ulterior în scopuri de promovare, publicitate sau documentare a festivalului, fără nicio compensație suplimentară pentru participanți. 

Organizatorul se angajează să respecte intimitatea și drepturile participanților în conformitate cu legile privind protecția datelor și drepturile de imagine.

Filmarea şi fotografierea concertelor/ activităților cu scopul difuzării în presa scrisă, audio, online sau TV se va desfășura sub reguli stricte, care vor fi comunicate jurnaliștilor prin intermediul PR Managerului.
Încălcarea acestor reguli poate expune instituțiile mass media la procese din partea organizatorilor sau managementului artiștilor ale caror condiții au fost încălcate.

5. REGULI DE CONDUITA IN ZONA FESTIVALULUI
Va recomandam să evitați conflictele si să va respectati reciproc, evenimentul este un spațiu de relaxare, în primul rand, special creat pentru a avea o ambianță cât mai plăcută din toate punctele de vedere.
Toți participanții trebuie să respecte regulile sociale, legile şi cele enumerate în acest Regulament.
Participanților nu le este permis să desfaşoare orice fel de activități care ar putea să pună în pericol sau să afecteze în orice mod siguranța sau drepturile celorlalți participanți.
Organizatorul nu işi asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului şi va putea solicita despăgubiri persoanelor vinovate de încălcarea acestuia.
Participanții sunt obligați, ca în incinta festivalului, să respecte şi sa nu distruga mediul înconjurător incluzând construcțiile și spațiile verzi aferente.
Pe perioada festivalului, Organizatorul, partenerii Organizatorului sau presa acreditată au dreptul de a înregistra şi fotografia evenimentul. Participanții iau la cunoștință că există posibilitatea de a apărea în astfel de materiale, fără a putea emite pretenții asupra drepturilor cu privire la acestea. Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex. Facebook, YouTube, site-ul festivalului www.biglittlefestival.com) şi de a le utiliza în campanii publicitare fără a compensa în vreun fel participantul.
Participanții iau la cunoştinta că în incinta festivalului este interzisa orice activitate comerciala sau de publicitate fără acordul scris al Organizatorului.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de bauturi alcoolice. Consumul de droguri este ilegal şi strict interzis şi va fi pedepsit conform legilor in vigoare.

4. SECURITATEA
Pe teritoriul festivalului Organizatorul asigură securitatea printr-un partener calificat şi acreditat să facă acest lucru. În timpul evenimentului, participanții sunt obligați să respecte agenții de securitate, să colaboreze cu aceştia şi să le respecte instrucțiunile în caz de urgență.
In caz de incidente de violență sau de punere în pericol a integrității corporale a altor persoane, personalul care asigură securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta în care se desfășoare evenimentul.

5. PRIM AJUTOR
Pe teritoriul festivalului exista zone de prim ajutor. , in cazul in care este necesar.

6. OBIECTE PIERDUTE
Obiectele pierdute și gasite trebuie aduse la Punctul Z (zona va fi marcata pe harta festivalului si va fi aflat în proximitatea scenei principale). Proprietarii le pot recupera dupa ce urmeaza procedura de identificare a persoanei a obiectului pierdut.
Dupa festival, Organizatorul va pastra obiectele nerecuperate pentru o perioada de 15 zile.

7. COPII PIERDUTI
Copiii pierduți si găsiți trebuie aduși la Punctul Z (zonă ce va fi marcata pe harta festivalului și se afla în proximitatea scenei principale). Părinții îi pot recupera după ce urmeaza procedura de identificare a copilului.

8. SANCTIUNI
Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant în incinta festivalului total sau partial, sau de a invita participantul să părăsească incinta festivalului, în cazul încălcării regulamentului prezent sau a unei legi in vigoare din Romania.

9. CAZ MAJOR
În caz de război, revolta, atac terorist, demonstrații, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundație, scurtcircuit major, epidemii, rezoluții oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevăzute sau nu pot fi controlate de Organizatorul sau de participant, niciuna dintre parți nu este obligată să respecte obligațiile din prezentul Regulament.

10. INFORMAȚII
Pentru copii se recomandă utilizarea caștilor pentru protecție fonică și păstrarea unei distanțe rezonabile față de echipamentul de sonorizare de la scena. În cazul în care copiii nu sunt echipați corespunzator și/sau supravegheați în acest sens răspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din zona de festival revine integral părinților sau însoțitorilor acestora.
Organizatorul nu este responsabil pentru bunurile participanților ori pentru eventualele pagube personale produse.
Evenimentul va avea loc indiferent de condiţiile meteorologice, în limite normale pentru public si artisti.
Datele de desfaşurare ale festivalului pot fi modificate unilateral de Organizator in caz de forta majora sau caz fortuit.
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica orele programului artistic. Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri în cazul acestor modificari.
Organizatorul exclude asumarea responsabilității pentru stricăciuni petrecute pe teritoriul festivalului care nu au fost cauza a unei organizări defectuoase sau neglijări.
Organizatorul nu este responsabil pentru acțiuni ce se petrec in afara zonei festivalului.
Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua controale în zona de festival pentru a se putea asigura respectarea prezentului regulament.
Nu sunt tolerate excepții de la aceste reguli, încălcarea prezentului regulament putând duce la evacuarea persoanei în cauză din zona de festival și interzicerea accesului în zona de festival, fără rambursarea biletului sau abonamentului.
Persoanele care încalcă acest regulament, inițiază sau participă la evenimente care tulbura ordinea, vor fi imediat escortate în afara perimetrului festivalului, accesul lor va fi interzis la festival, iar organizatorul va anunța instituțiile abilitate ale statului, daca va fi necesar.
Vă mulțumim pentru înțelegere si vă dorim distracție plăcută!