Bilete BEACH, PLEASE! Festival 2024 - 11-13 iul - Costinesti

BEACH, PLEASE! Festival 2024

Costinesti, Costinești

11-13 iulie

Cumpără bilete

Nr. bilete
General Access — 3 Days Pass + BILET GRATIS la BUZZ HOUSE: The Movie

Toate biletele cumparate intre 21 martie si 1 aprilie vin la pachet cu un BILET GRATUIT la BUZZ HOUSE: THE MOVIE in reteaua CinemaCity*. Biletul GENERAL ACCESS iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului. Include pretul biletului 549 lei si comision de emitere 50 lei.

900 lei599 lei
General Access — 1 Day Pass + BILET GRATIS la BUZZ HOUSE: The Movie

Toate biletele cumparate intre 21 martie si 1 aprilie vin la pachet cu un BILET GRATUIT la BUZZ HOUSE: THE MOVIE in reteaua CinemaCity*. Biletul General Access 1 Day Pass îți oferă acces în festival pentru una dintre cele trei zile ale acestuia, la alegere în momentul în care utilizezi biletul. Include prețul biletului 369 lei și comision de emitere 50 de lei.

600 lei419 lei
VIP — 3 Days Pass + BILET GRATIS la BUZZ HOUSE: The Movie

Toate biletele cumparate intre 21 martie si 1 aprilie vin la pachet cu un BILET GRATUIT la BUZZ HOUSE: THE MOVIE in reteaua CinemaCity*. Abonamentul VIP oferă acces tip "skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP. Include pretul biletului 1299 lei si comision de emitere 50 lei.

1800 lei1349 lei
VIP — 1 Day Pass + BILET GRATIS la BUZZ HOUSE: The Movie

Toate biletele cumparate intre 21 martie si 1 aprilie vin la pachet cu un BILET GRATUIT la BUZZ HOUSE: THE MOVIE in reteaua CinemaCity*. Biletul 1 Day VIP Pass oferă acces tip "skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate și baruri private pe platforma VIP pentru una dintre cele trei zile a festivalului, la alegere în momentul în care utilizezi biletul. Include prețul biletului 575 lei și comision de emitere 50 de lei.

1000 lei625 lei
Backstage Lounge — 3 Days PASS + BILET GRATIS la BUZZ HOUSE: The Movie

Toate biletele cumparate intre 21 martie si 1 aprilie vin la pachet cu un BILET GRATUIT la BUZZ HOUSE: THE MOVIE in reteaua CinemaCity*. Abonamentul “Backstage Lounge” ofera acces ultra-fast lane (cel mai rapid culoar de acces din festival) si posibilitatea de a privi show-ul de pe Main Stage de la lounge-ul dedicat artistilor, alaturi de vedetele tale preferate! Lounge-ul este o platforma elevata, cu cea mai buna vedere catre Main Stage, cu baruri private si toalete dedicate. Abonamentul ofera, de asemenea, posibilitatea de a rezerva o masa in Lounge.

2700 lei1999 lei
Backstage Lounge — 1 Day Pass + BILET GRATIS la BUZZ HOUSE: The Movie

Toate biletele cumparate intre 21 martie si 1 aprilie vin la pachet cu un BILET GRATUIT la BUZZ HOUSE: THE MOVIE in reteaua CinemaCity*. Biletul Backstage Lounge 1 Day Pass ofera acces ultra-fast lane (cel mai rapid culoar de acces din festival) si posibilitatea de a privi show-ul de pe Main Stage de la lounge-ul dedicat artistilor, alaturi de vedetele tale preferate, pentru una dintre cele trei zile de festival, la alegere in momentul in care utilizezi biletul. Lounge-ul este o platforma elevata, cu cea mai buna vedere catre Main Stage, cu baruri private si toalete dedicate. Biletul ofera, de asemenea, posibilitatea de a rezerva o masa in Lounge.

CAMPING - 3 Days Pass

Spațiul de camping include:
- toalete și dușuri
- acces securizat pe baza brățării
- pază și supraveghere video
- lockere
- bar dedicat zonei de camping

Pentru a avea acces in zona de corturi ai nevoie și de bilet la festival. Include pretul biletului 199 lei si comision de emitere 50 lei.

UPGRADE: VIP —> Backstage Lounge (3 Days Pass)

ATENTIE: ACESTA NU ESTE UN BILET, ci un UPGRADE la Backstage Lounge pentru participantii care au deja abonament VIP (3 Days Pass) achizitionat. La accesul in festival, participantul trebuie sa prezinte biletul VIP si Upgrade-ul, numele trecut pe ambele trebuind sa corespunda cu documentul de identitate al participantului.

UPGRADE: General Access —> VIP (3 Days Pass)

ATENTIE: ACESTA NU ESTE UN BILET, ci un UPGRADE la VIP pentru participantii care au deja abonament General Access (3 Days Pass) achizitionat. La accesul in festival, participantul trebuie sa prezinte biletul General Acces si Upgrade-ul, numele trecut pe ambele trebuind sa corespunda cu documentul de identitate al participantului.

UPGRADE: General Access —> Backstage Lounge (3 Days Pass)

ATENTIE: ACESTA NU ESTE UN BILET, ci un UPGRADE la Backstage Lounge pentru participantii care au deja abonament General Access (3 Days Pass) achizitionat. La accesul in festival, participantul trebuie sa prezinte biletul General Acces si Upgrade-ul, numele trecut pe ambele trebuind sa corespunda cu documentul de identitate al participantului.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Beach Please, cel mai mare festival urban din sud-estul Europei, te trimite la Filmul Buzz House! La orice bilet Beach Please achizitionat in perioada 21.03.2024 - 01.04.2024 primesti un voucher la Filmul Buzz House! ATENTIE: Voucherul poate fi folosit DOAR in reteaua de cinematografe CinemaCity.

Din motive de securitate, vârsta minimă de la care poți participa la Beach, Please! 2024 este 15 ani.

Beach, Please! 2024 va fi la un cu totul alt nivel! Cei mai mari artisti urbani vin in Costinesti! Anul acesta, vor urca pe scena: Wiz Khalifa, Yeat, Don Toliver, Chief Keef, Ice Spice, 6ix9ine, Trippie Redd, NLE Choppa, Gucci Mane, Rick Ross, City Morgue, Lil Pump SI MULTI ALTII! Hai la cel mai tare festival de la mare!