Bilete Baricada FOLK - Grădina de Vară Neptun - 16-17 iul '21 - Gradina de Vara Neptun

Baricada FOLK - Grădina de Vară Neptun

Gradina de Vara Neptun, Neptun (Constanța)

16-17 iulie '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

România Folk prezintă BARICADA FOLK, Neptun 2021
2 zile și 2 nopți de poveste la malul Mării Negre în Grădina de Vară din Neptun. Un loc renăscut din cenușă unde, după 12 ani, vor răsuna din nou aplauzele. Vino să te bucuri de cântec și poezie alături de reprezentanți ai muzicii folk de ieri și de azi! Împreună creștem generații!

Vineri, 16 Iulie: Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Emeric Imre, Daniel Iancu, Walter Ghicolescu și Vali Petcu.

Sâmbătă, 17 Iulie: Mircea Baniciu, Adrian Bezna, Cătălin Stepa, Adrian Mărgineanu(OCRU), Ovidiu Mihăilescu și Nicu Zotta.

Un eveniment organizat de România FOLK și susținut de Sun and Sand Events

Parteneri :  Harvey’s Irish Pub & Spring Holiday Resort Neptun

 

ACCESUL PUBLICULUI LA EVENIMENTELE ORGANIZATE DE ROMÂNIA FOLK SE FACE EXCLUSIV PE BAZA UNUI BILET VALID, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE CONFORM NORMELOR LEGALE ÎN VIGOARE.

BILETUL ESTE VALABIL PENTRU O SINGURĂ PERSOANĂ ȘI EXCLUSIV PENTRU DATA ȘI LOCUL DESFĂȘURĂRII EVENIMENTULUI.

NEPREZENTAREA LA TIMP LA EVENIMENT NU DĂ DREPTUL LA RAMBURSAREA BILETULUI SAU LA UTILIZAREA SA LA O REPREZENTAȚIE ULTERIOARĂ.

SPECTACOL NERECOMANDAT TINERILOR SUB 16 ANI.

SPECTACOL CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL. SPECTACOLUL CONȚINE EFECTE DE LUMINI PRODUSE DE STROBOSCOP, CE POT DECLANŞA CRIZE PERSOANELOR CARE SUFERĂ DE EPILEPSIE FOTOSENZITIVĂ.

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.