Bilete Baricada Folk Brezoi 2022 - 17-19 iun '22 - Summer Camp Brezoi

Baricada Folk Brezoi 2022

Summer Camp Brezoi, Brezoi (Vâlcea)

17-19 iunie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Baricada FOLK Brezoi 2022. O întâlnire memorabilă cu muzica folk de ieri și de azi! Împreună, prin cântec și poezie, creștem generații!

CLICK MAI JOS PENTRU BILETE DE TRANSPORT
 
Vineri, 17 iunie
Ducu Bertzi & Friends, Emeric Trio(Emeric Imre, Jimi El Laco și Marius Roje), Alina Manole Trio(Alina Manole, Raul Kusak și Claudiu Purcărin), Sunt un frate tânăr(Dorin Andone, Teo Boar & Vlady Cnejevici), Zoltan Butuc, Cezar Popescu, Adrian Paul Tihan, Ana Maria Ivan

Sâmbătă, 18 iunie
Mircea Baniciu, Adrian Bezna, OCRU(Adrian V. Mărgineanu și Dorin Pitariu), Ovidiu Mihăilescu, Cătălin Stepa, Nicu Zotta, Mircea Bodolan, Adrian Ivanițchi, Mircea Vintilă, Eugen Avram

Duminică, 19 iunie
Magda Puskas & Rareș Suciu, Cristi Dumitrașcu & Planul B(Daniel Secărea și Marcis Nut), Marius Bațu, Zoia Alecu, Dinu Olărașu, Marius Matache, STORYTELLERS Folk-Blues Project(Marcian Petrescu și Mihai Tacoi), Dianna Porca, Daria Boghean.

Un eveniment prezentat de Cristi Dumitrașcu.
#brezoiullumii Baricada FOLK 17-18-19 iunie 2022, o destinație de vacanță pentru iubitorii de muzică, de frumos, de munte și aer curat!
Biletele pot fi achiziționate la prețul de 150 lei + taxe ticketing până la data de 18 martie. Ulterior vor putea fi achiziționate la prețul de 200 lei + taxe ticketing.
Accesul minorilor sub 13 ani este gratuit pe toată perioada festivalului, atât la concerte cât și în zona de campare, numai dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte sau reprezentant legal sau convențional, posesor de bilet valabil.
 
 ---------------------------------------------
 Summer Camp Brezoi va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi pe toată perioada verii · 25.000 metri pătrați destinați concertelor în aer liber și teraselor · Concerte în fiecare weekend  · Zonă de camping pentru corturi și rulote 20.000 metri pătrați.  · Zonă de plajă pe malul râului Lotru · Parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport,
  Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice spectaculoase.  

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.