Bilete Balul Comunității Arădene - 1 nov '19, ora 19:00 - Teatrul Clasic Ioan Slavici

Balul Comunității Arădene

Teatrul Clasic Ioan Slavici, Arad

vineri, 1 noiembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Avem deosebita plăcere de a vă invita în data de 1 noiembrie, de la ora 19, la Teatrul Clasic “Ioan Slavici”, la vizionarea spectacolului Halloween Around The World care va avea loc în cadrul primei ediții a Balului Comunității Arădene.

Balul Comunității Arădene are la bază un concept original, care își propune să devină un eveniment de tradiție în peisajul filantropic al județului Arad. Prin acest eveniment, dorim să atragem cât mai multe persoane fizice și companii, care să sprijine semenii aflați în dificultate și, în egală măsură, să susțină și să încurajeze perspectivele de viitor ale tinerei generații.

Astfel, sumele încasate vor fi redirecționate către premierea olimpicilor arădeni și a tinerilor cu rezultate deosebite în domeniul cunoașterii, artei, sportului - eveniment care se desfășoară anual în cadrul galei Comunitatea Arădeană Sprijină Performanța.

Programul evenimentului:

Ora 19:00
Deschiderea evenimentului de către actorul și directorul Teatrului Clasic Ioan Slavici, Bogdan Costea, urmată de Halloween Around The World - un spectacol cu momente deosebite de muzică și coregrafie din filme muzicale celebre, cu mare succes la publicul din întreaga lume: Phantom of the Opera, Cats, Beauty and the Beast, Sister Act, Singin' in the rain.

Ora 21:00
Spectacolul va continua până la ora 23:00 cu Balul Comunității Arădene - un moment de socializare, dans și etalare a costumelor originale de Halloween, în atmosfera întreținută de DJ YANIS - rezident Bamboo Club București.

Ora 23:30
Pentru cei cu bilete corporate (VIP), seara se va prelungi cu un After Party în Sala Studio a teatrului, alături de DJ YANIS, unde vă așteptăm cu șampanie, gustări alese și multă voie bună!

Distribuție:

Ada Petra Mîrza -Metalhead, Mezzo-Soprano
Andrei Petruș - Tenor X-Factor
Sara Gheorghe - Percuționist - Romanian Youth Orchestra

Corul Colegiului Sabin Drăgoi Arad - Eutherpe
Dirijor: Cristina Cameniță

Baletul Balului Comunității Arădene
Studenți din cadrul Universităților Arădene "Aurel Vlaicu" și "Vasile Goldiș"
Coregraf: Florin Mariș

Dress code: Masquerade

Vă așteptăm să luați parte alături de noi la această inițiativă!

Cu deosebită considerație,
Presedinte Asociatia Europeanul,
Aurelian Roland Boiț
__

Evenimentul este susținut de Asociația Europeanul
__

Biletele se pot achiziționa începând cu data de 1 octombrie de la casieria Teatrului Clasic "Ioan Slavici" Arad, dar și din alte locații anunțate ulterior.

Prețuri bilete:
Parter (locuri în sală): 200 lei / persoană
Etaj 3 (locuri in sală): 100 lei / persoană

Lojele de la parter, etaj 1 și etaj 2 sunt rezervate companiilor, sub formă de pachete corporate. Pentru modalitatea de achiziționare a pachetelor corporate, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon: 0728 669 558 / 0742 116 432 sau pe email: [email protected]

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.