Bilete Bacau: Young Island - Evolution - 22-24 iul '22 - Insula de agrement din Bacau

Bacau: Young Island - Evolution

Insula de agrement din Bacau , Bacău

22-24 iulie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

We can't wait for our Young Island Festival at Insula de Agrement Bacau. Tickets are on track for a total SELL OUT!

3 Stages // 40+ Global Acts // Open Air Uniq Main Stage
VIP Lounge // After Party

Stages:
 
1.Fiecare ființă umană are un cromozom X, fără de care viața nu ar exista și a cărui gene sunt esențiale pentru creștere și evoluție.. 
Așa s-a născut X-The Light, scena principală impresionantă ca dimensiuni și decoruri, care alături de scenele secundare ale festivalului, te va călăuzi invăluit în fascicole de lumină intr-o lume a culorilor și vibrațiilor nebănuite.

2.Scena „GRAVITY” este dedicată iubitorilor de muzică house, tech-house și techno. Ne propunem să facem acest lucru pentru a realiza o simbioză perfectă între elementele care definesc o petrecere reușită: atmosfera, profunzimea muzicală și diversitatea.

3."DISCOTEQ", cea de a treia scenă a festivalului Young Island, va fi liantul muzical între generații, o întoarcere în timp care îți va oferi posibilitatea de a retrăi cele mai frumoase amintiri și emoții alături de artiștii preferați, familie și vechi prieteni.

Artiști anunțați: 


  Ferry Corsten, Paul Van Dyk, Sander van Doorn, Mattn, Carla's Dreams, Spike, Dirty Nano, Aqila, Dj Dark, Vali Barbulesu, Bogdan Vix, Horatio, Arias, Vielka +

  Ștefano Noferini, Alex Kennon, Isabela Clerc, Just2, LucaM
Oprește din poveste, Venter, Dubmask, Elchinsoul, Mario Mundi +
  Ian, Oscar, Bvcovia, MarkoGlass +
  
  Nana, MC Dylma, Pappa M +

www.youngisland.ro