Bilete Bacau: Robin and the Backstabbers live la Beraria Valhalla. Alternative Brunch - 8 oct '21, ora 20:00 - Beraria Valhalla

Bacau: Robin and the Backstabbers live la Beraria Valhalla. Alternative Brunch

Beraria Valhalla , Bacau

vineri, 8 octombrie '21, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Hai la un concert de la care nu pleacă nimeni supărat!
Scoatem tacâmurile alea bune pentru Robin and the Backstabbers pe 7 august, la Berăria Valhalla, la un brunch pe înserat.

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice.

 

La Alternative Brunch ne întâlnim la ceva bun de mâncat și ceva bun de ascultat cu trupe cunoscute din România.

 

*Accesul va fi permis fie persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care prezintă dovada unui test RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.