Bilete Bacău: Lena Papadopoulou - The Sweetheart of Greece - 13 feb '20, ora 19:30 - Teatrul de Vara Radu Beligan

Bacău: Lena Papadopoulou - The Sweetheart of Greece

Teatrul de Vara Radu Beligan, Bacau

joi, 13 februarie '20, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Bacău, ești gata pentru show-ul anului? Joi - 13 februarie (în ajun de Valentine’s Day) ai ocazia să o vezi LIVE pe Lena Papadopoulou – “The Sweetheart of Greece” - una dintre cele mai apreciate artiste din Grecia.

Alături de band-ul cu care a cucerit marile scenei ale Europei, artista promite un show extraordinar, plin de energie, pe care sigur nu-l vei uita prea curând.

Cunoscută pentru farmecul și talentul ei incredibil, LENA PAPADOPOULOU este una dintre cele mai apreciate artiste din Grecia și Balcani. În cei peste 10 de ani de activitate la cel mai înalt nivel, artista din Salonic a dat lumii super hit-uri ca "Thelo Trella", "Kathe Nihta", "Apagoreumeni agapi" și multe altele . La nici un an de la show-ul din primavara anului trecut cu peste 1500 fani la Berăria H (București), Lena revine în România și în 2020, prima dată la Băcău – 13 februarie, apoi la Bucureștii – 14 februarie – Berăria H. Nu rata ocazia unui show cum rar o să mai vezi și ia-ți biletele pentru călătoria muzicală din 13 februarie!

Locație: Teatrul de Vara "Radu Beligan" (Str. Aleea Parcului, nr. 20)

Acces 18.30

Show 19.30

Bilete:

Categoria A - 99 lei

Categoria B - 59 lei

Categoria C - 40 lei

Locurile vor fi repartizate la locație în funcție de categoria biletelor + ora ajungerii la concert.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco,Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.