Bilete Bacau: Concert Elena Gheorghe ”Lunâ Albă” - 28 mai '22, ora 19:30 - Teatrul de Vara Radu Beligan

Bacau: Concert Elena Gheorghe ”Lunâ Albă”

Teatrul de Vara Radu Beligan, Bacau

sâmbătă, 28 mai '22, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Elena Gheorghe vine în premieră în Moldova cu mega producția ”Lunâ Albă” la Teatrul de Vară ”Radu Beligan” Bacău pe 28 mai.

După succesul înregistrat anul trecut de spectacolul Lunâ Albă la Sala Palatului, Elena Gheorghe va susține pe 29 mai un show de muzică armânească la Teatrul de Vară ”Radu Beligan” Bacău. “Reacțiile pe care le-am primit anul trecut m-au copleșit. Au fost atât de mulți oameni (prieteni, apropiați, fani)  care mi-au scris cât de mult le-a plăcut și că vor să retrăiască toate emoțiile din acea seară. Au fost și cei care au urmărit concertul la TV și ar vrea să simtă și live toată vibrația acestui show. Așa ne-am gândit să facem din acest concert o tradiție. Mă bucur că muzica mea unește oameni și că pentru o seară moldovenii petrec, cântă și dansează împreună”, a declarat Elena.

 

         Spectacolul din Bacău va fi plin de surprize. Elena și-a obișnuit deja fanii ca show-urile ei să nu fie doar despre muzică, ci despre stare, despre un vibe care unește mii de oameni.  “Anul acesta muzica va avea o nouă abordare. Invitații vor fi și ei neașteptați. Conceptul spectacolului păstrează tradiția, dar vine cu ceva nou. Îmi place ca oamenii să trăiască muzica la show-urile mele, nu doar să o asculte.  Lucrez mereu la fiecare detaliu, de la ținute la scenografie și regie,  pentru ca experiența celor din sală să fie una completă și de neuitat. Îmi place ca la final cei prezențin să simtă că au fost la un SHOW, nu doar la un concert. Lunâ Albă va fi un spectacol care îți va face sufletul să vibreze, iar ritmul muzicii te va ridica cu siguranță la dans ”, a mai adăugat artista.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.