Bilete Bacau: Concert Andra "Traditional" - 6 apr '19, ora 19:00 - Teatrul de Vara Radu Beligan

Bacau: Concert Andra "Traditional"

Teatrul de Vara Radu Beligan, Bacau

sâmbătă, 6 aprilie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

După fabulosul succes de anul trecut, ANDRA, cea mai iubită voce din România, revine pe scena Teatrului de Vară "Radu Beligan" din Bacău cu un spectacol-eveniment.

ANDRA invită moldovenii la Marea Unire Muzicală pe 06 aprilie 2019, de la ora 19:00.

 ANDRA aduce un omagiu muzicii care face inimile moldovenilor să bată în același timp, pentru aceleași vise. Pe 06 aprilie, la Teatrul de Vară Bacău, artista va susține concertul TRADIȚIONAL, în cadrul căruia va interpreta piese iubite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale țării.

Muzica populară este prima dragoste pentru ANDRA. Este primul gen muzical pe care l-a încercat, influențată de tatal și de fratele ei. Albumul ei de muzica populara, “De la frate la soră”, a avut vânzări record și a primit Discul de Platină.

“Eu cred că moldovenii au nevoie de acest spectacol. Muzica populară e numitorul comun care ne aduce pe toți în aceeași stare de nostalgie și bucurie în același timp, unește toate generațiile și toți oamenii indiferent unde s-au născut și unde trăiesc acum. Abia aștept să mi se facă pielea de găină când sutele de oameni din Teatrul de Vara cântă alături de mine piesele sufletului românesc.”, a declarat Andra.

Show-ul ANDREI inseamna voce, muzică, invitați surpriză și emoție, o experiența de 5 stele pentru spectatori.

Andra se întoarce la rădăcini, la melodiile de suflet cu care a crescut. Acest concept nu este o surpriză pentru fanii care adesea o compară cu Maria Tănase, un simbol al muzicii tradiționale autentice românești. Artista reușeste performanța să rămână in topurile muzicale la mai bine de 17 ani de când s-a lansat. Cu un palmares impresionant de premii și cu cifre record de difuzări și vânzări de discuri, ANDRA este de departe cea mai iubită artistă a momentului.

În vara anului 2018, ANDRA a susţinut primul concert pe scena Teatrului de Vară "Radu Beligan" din Bacău, „Aievea”, acesta fiind "sold out" cu o luna inainte de data evenimentului, lucru unic in tara.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.