Bilete Baba Dochia / Expirat / 28.03 - 28 mar '19, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

Baba Dochia / Expirat / 28.03

Expirat Halele Carol, București

joi, 28 martie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Înveşmântați cu douăsprezece cojoace, pornesc înspre Expirat.

Baba Dochia, grup aparținând scenei alternative clujene, revine la Expirat pe 28 martie. Clujenii, care din punct de vedere stilistic, se regăsesc la intersecția dintre muzica electronică și rock, au deja la activ 2 albume, cel de-al doilea, „Morphoder”, fiind lansat, în format digital și pe CD, în octombrie 2018. După o serie de concerte de promovare a noului album în România, a urmat și un turneu cu 6 concerte în Germania.

„Morphoder” poate fi ascultat și achiziționat pe pagina de Bandcamp a grupului https://babadochia.bandcamp.com/releases și este disponibil pe principalele platforme de streaming online.

Facebook:https://www.facebook.com/BabaDochiaMusic

Instagram: www.instagram.com/baba.dochia.band

Bandcamp:https://babadochia.bandcamp.com

YouTube:https://www.youtube.com/user/BabaDochiaBand

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2eRAJYC

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.