Bilete AZUR și Nelu Vlad în concert la Pitești - 19 oct '18, ora 20:00 - Restaurant Magic Events

AZUR și Nelu Vlad în concert la Pitești

Restaurant Magic Events, Pitești

vineri, 19 octombrie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pitești, ești gata pentru "Mona" lui Nelu Vlad și Formația Azur? Pe 19 Octombrie te invităm la o petrecere de zile mari cu celebra „muzică orășănească” interpretată #live chiar de către cei care i-au dat viață.

Acces de la ora 20:00 - Show de la ora 22:30

LOCAȚIE: Magic Events (Str. Gazului, Nr. 50, Trivale, Pitești)

BILETE - PREȚ PRESALE (până pe 19 Septembrie):

60 Lei - Zona A (Parter) – doar 100 de bilete disponibile 
40 Lei - Zona B (Etaj) – doar 100 de bilete disponibile

BILETE - PREȚ Normal (din 20 Septembrie):
70 Lei - Zona A (Parter) 
50 Lei - Zona B (Etaj) 

Fiecare bilet asigură loc la masă. Pentru detalii & rezervări, ne puteți contacta la numărul: 0758 551 551 - (dacă linia este ocupată, vă rugăm să lăsați un mesaj și revenim la dumneavoastră în cel mai scurt timp). 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.