Bilete AWAKE Festival 2020 - 14-16 aug - Domeniul Teleki

AWAKE Festival 2020

Domeniul Teleki, Gornești (Mureș)

14-16 august

Cumpără bilete

Nr. bilete
Speed Bird student & - 18

Biletele student & -18 pot fi achizitionate doar de persoanele care nu au implinit 18 ani pana la data de 17 august 2020 sau de studenti.

Speed Bird with camping student & - 18

Biletele student & -18 pot fi achizitionate doar de persoanele care nu au implinit 18 ani pana la data de 17 august 2020 sau de studenti.

Speed Bird
Speed Bird with camping
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

AWAKE Festival, primul festival boutique din România va avea loc în perioada 14-16 august pe spectaculosul Domeniu Teleki din Gornești, Mureș

Prima rundă de artiști anunțați la Awake Festival a cuprins nume precum: JP Cooper, Dubioza Kolektiv, Vița de vie „în corzi”, Zagar sau Grasu XXL iar acum line-up-ul a fost completat cu binecunoscutul artist israelian Asaf Avidan, precum și Asian Dub Foundation, White Lies, Camo & Krooked, Dimension, Hybrid Minds, Oddprophet, Trampa și mulți alții.

Astfel că anul acesta la The Cube Stage fanii vor putea să îi asculte pe: JP Cooper, Asaf Avidan, White Lies, Dubioza Kolektiv, Asian Dub Foundation, Viața de Vie „In corzi” în timp ce pe scena „The River” vor urca grei ai muzicii urbane, de la hip hop sau trap la drum'n'bass si dubstep: Camo & Krooked, Dimension, Hybrid Minds, Oddprophet, Trampa, Deliric si Silent Strike, Grasu XXL.. 
Ediția de anul acesta îi reunește pe Andi Moisescu, Andre Rizo, Andrew Dum, Brody & Dr. Panda, Dex, Digitalove, The Hollygood Gang, Karak, Manuel Riva, Sasha Lopez și mulți alții la cea mai chill scena din festival, The Castle Lounge. 
Anul acesta AWAKE Festival va aduce în același loc acte artistice și activități speciale, de la cinematograful în aer liber la biblioteca din pădure, de la conversașii inovatoare pe teme importante găzduite de platforma de idei „Feed your Mind” până la concursul de instalații artistice de mari dimensiuni “ArtDoor”, intr-un setup creativ si captivant.

Prețurile biletelor sunt cuprinse în acest moment între 139 Lei pentru studenți până la 259 Lei cu camping inclus.

Urmărește aftermovie-ul AWAKE 2019

Website * Facebook * Instagram * Youtube

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.